Βεργέτης: Το μυαλό και η καρδιά μου θα είναι πάντα στη Νίκη

Ο Στάικος Βεργέτης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του προς τους φίλους της Νίκης αναφέρει τα εξής:

“Φίλες και φίλοι της Νίκης Βόλου,

σας αποχαιρετώ με πολλά κι ανάμεικτα συναισθήματα. Συναισθήματα χαράς κι ευτυχίας που σας γνώρισα, που υπηρέτησα αυτόν τον μεγάλο κι ιστορικό σύλλογο, συναισθήματα λύπης που η χρονιά δεν εξελίχθηκε, όπως όλοι προσδοκούσαμε. Θέλω να ξέρετε ότι προσπάθησα πολύ, με ταπεινότητα και συνέπεια, να επιτελέσω τα καθήκοντά μου και να βοηθήσω την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της. Φεύγω γεμάτος αγάπη, σαν την αγάπη που μου δώσατε, όση ποτέ δεν εισέπραξα σε άλλα μέρη.

Φεύγω γεμάτος ευγνωμοσύνη, από την τιμή που μου έκαναν οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενέτης να μου αναθέσουν την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, να με στηρίξουν στα δύσκολα και να γίνουν, εσαεί, δύο καλοί μου φίλοι. Φεύγω γεμάτος ενέργεια, από τη βοήθεια των συνεργατών μου και τον ιδρώτα των παικτών που συνεργάστηκα. Φεύγω, αφήνοντας φίλους, τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα που καθημερινά μοχθήσαμε για την εξέλιξή της, άνθρωποι που άνοιξαν τα σπίτια τους και την αγκαλιά τους και με στήριξαν πραγματικά.

Φεύγω… σωματικά, γιατί το μυαλό κι η καρδιά μου θα είναι πάντα στην πόλη αυτή να μου θυμίζουν όσα έζησα κι όσα όμορφα ένιωσα.

Να έχετε όλοι υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας!”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις