“Ξέσπασε” στο δεύτερο ημίχρονο με την Κοζάνη ο Ολυμπιακός Β. (photos)

Μέσα σε διάστημα 20 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου «καθάρισε» το παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης στη Νεάπολη, πέτυχε τρία γκολ και πήρε τη νίκη με 3-0, με τέρματα των Μιχάλη Γιαννίτση, Ιάσονα Παπαδημητρίου και Νίκου Μπουτζίκου.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μέτρια παρουσία στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη, όμως, η απόδοσή τους ανέβηκε, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μια άνετη και δίκαιη νίκη.

«Άσφαιρος» στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν το τέρμα της Κοζάνης. Οι φιλοξενούμενοι φρόντιζαν να αμύνονται και να προσπαθούν να παίξουν με αντεπιθέσεις, με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού να κόβουν όλες τις προσπάθειες της μακεδονικής ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη στο 18’ με τον Βουκελάτο να σουτάρει και τον Σταυρίδη να αποκρούει σωτήρια. Στο 32’ ο Κόλα επιχείρησε το μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυρίδη.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα συνέχισαν να υπερέχουν και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Βουκελάτος είδε εκτός εστίας, έκαψε το ψηλοκρεμαστό σουτ, με τον τερματοφύλακα Σταυρίδη να προλαβαίνει, να γυρίζει πίσω και να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

«Ξέσπασαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι»
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερος και πιο αποτελεσματικός, σημείωσε τρία γκολ και έφτασε δίκαια στη νίκη. Την άμυνα των φιλοξενουμένων «ξεκλείδωσε» στο 61’ο Μιχάλης Γιαννίτσης. Ο Βουκελάτος εκτέλεσε κόρνερ και ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0.
Απαλλαγμένοι από το άγχος οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 2-0 στο 76’. Από μπαλιά του Κόλα ο Παπαδημητρίου βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Κοζάνης και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Σταυρίδη, γράφοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό.Το τρίτο γκολ των «ερυθρολεύκων» ήρθε στο 81’ με ατομική προσπάθεια του Μπουτζίκου από τα αριστερά και διαγώνιο σουτ του αριστερού μπακ των «ερυθρολεύκων».
Στα τελευταία λεπτά η Κοζάνη είχε δύο καλές στιγμές με τον Αιχμαλωτίδη στο 86’
(σουτ άουτ μέσα από τη μικρή περιοχή) και με τον Λι στο 92’ (σουτ στο δοκάρι), σ’ ένα διάστημα στο οποίο υπήρξε μία χαλάρωση από πλευράς παικτών Ολυμπιακού, μετά το 3-0.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)
Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Βογιατζής (Καρδίτσας)
4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Κίτρινες: Παπαδημητρίου, Φιλίποβιτς, Λαδάς-Βοριαζίδης, Ντούκα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λαδάς, Σκοπελίτης (84’ Πέλκας), Μπουτζίκος (84’ Κατσούκης), Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά, Κόλα, Βουκελάτος (73’ Κολέλα), Νικλητσιώτης (67’ Ερέρα), Τζούριτς (46’ Τσαγκαλίδης), Παπαδημητρίου.
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σταυρίδης, Τρομπούκης (62’ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος (80’ Τσιάρας), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας (80’ Λι), Ντινόπουλος (46’ Αιχμαλωτίδης) Ταΐρης, Βοριαζίδης (80’ Τσελεπής), Φωλίνας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις