ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ: Ολυμπιακός Βόλου- ΑΕΠ Κοζάνης (Video)

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις που έγιναν μετά την αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου- Κοζάνης (3-0), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Football League.

Στο τέλος του αγώνα, έγινε ανάλυση του παιχνιδιού από τους δύο προπονητές,  του Roman Nadvornik για τους φιλοξενούμενους και του Βασίλη Βούζα για τους “ερυθρόλευκους”. 

Ο προπονητής της Κοζάνης επισήμανε τα θετικά στοιχεία που αποκομίζει από την εμφάνιση της ομάδας του και κάποιων παικτών του, ενώ εξέφρασε παράπονα για δυο φάσεις που -κατά την άποψή του- αδικείται από τις διαιτητικές αποφάσεις.

 Από την άλλη ο Βσσίλης Βούζας έκανε αναφορά ιδιαίτερη αναφορά  στο τι άρχισε να αλλάζει στην ομάδα του, στους τομείς που δουλεύει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, στο  που υπερτερεί η ομάδα του, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του με απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Από πλευράς παικτών, δηλώσεις έγιναν μόνο από τους “ερυθρόλευκους”, με τον Γεράσιμο Βουκελάτο να εκπροσωπεί τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις