Χωρίς παίκτες από τη Νέων ο Ολυμπιακός με Παναχαϊκή

Με πρωινή προπόνηση αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή 8/1 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής (10/1)με την Παναχαϊκή. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην συμπληρώνουν 18αδα (δεν έχουν προωθηθεί ακόμη οι νεαροί παίκτες από την ομάδα Κ19), ωστόσο, οι παίκτες που έχουν απομείνει…

…στο ρόστερ συνθέτουν μια δυνατή ενδεκάδα (θα υπάρξουν και κάποιοι παίκτες που θα βρίσκονται στον πάγκο), η οποία είναι σε θέση να κερδίσει το παιχνίδι.
Θυμίζουμε, πως για τον Αλέξανδρο Νικολιά η αναμέτρηση της Κυριακής με την Παναχαϊκή θα είναι η τελευταία με την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ανέστης Νάστος είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Παναχαϊκή, ενώ ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις, ο οποίος παραμένει ακόμη στο Βόλο, είναι άρρωστος και δεν θα είναι και αυτός διαθέσιμος.
Στη χθεσινή προπόνηση πέρα από τους 17 επαγγελματίες που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Θωμά Μακρή, γυμνάστηκαν και οι νεαροί Παπαϊωάννου, Καναβός, Μπλούχος, Αγγελής, Χατζησταμάτης, Μπάσαρι, Μπέικος και Ζαρίφης. Κανείς, ωστόσο, από τους παραπάνω δεν θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Θα πρέπει να ακολουθηθεί μία διαδικασία για να αποκτήσουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις