Εμβολιασμένοι ή αρνητικοί οι 4.300 φίλαθλοι στον τελικό Γιουβέντους-Αταλάντα

Στην Ιταλία προετοιμάζονται για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας στις 19 Μαϊου στο «Μαπέι» ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Αταλάντα, όπου το παρών θα δώσουν 4.300 φίλαθλοι, το μεγαλύτερο κοινό σε γήπεδο από τον Μάρτιο του 2020.
Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ποίοι επιτρέπεται να αγοράσουν εισιτήριο, αφού θα πρέπει να τηρούν ορισμένες προϋποθέσεις. Σύμφωνα λοιπόν με την οδηγία, όποιος θέλει να βρεθεί στον τελικό ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Αταλάντα θα πρέπει είτε να έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είτε να έχει βγει αρνητικός σε τεστ έχοντας πιστοποιημένο έγγραφο από εργαστήριο, διαφορετικά μπορεί να το πράξει μέσω μίας ειδικής εφαρμογής.

Επίσης θα πρέπει να έχει μαζί του και ιατρική βεβαίωση πως έχει αναρρώσει από τον κορωνοϊό μέσα στους προηγούμενους έξι μήνες, αν έχει νοσήσει φυσικά.

Φυσικά και θα τηρηθούν αποστάσεις μέσα στο γήπεδο, ενώ οι οπαδοί της Γιουβέντους και της Αταλάντα θα βρεθούν στα δύο πέταλα του γηπέδου.

Οι 4.300 φίλαθλοι ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν το 20% της χωρητικότητας του σταδίου και αυτό το παιχνίδι θα λειτουργήσει και ως τεστ για τους αγώνα του Euro.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις