Στο Περιστέρι με Ατρόμητο κλείνει αύριο ο Βόλος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις

Μια άκρως πετυχημένη χρονιά ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο στο Περιστέρι, με τον Βόλο να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, για την έβδομη και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Ο στόχος της κατάκτησης της 7ης θέσης έχει επιτευχθεί και αυτό που επιθυμούν οι «κυανέρυθροι» είναι να κλείσουν τη χρονιά αήττητοι στα πλέι άουτ. Θυμίζουμε, πως στο μίνι πρωτάθλημα ο Βόλος στα έξι προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε συγκέντρωσε 10 βαθμούς (δύο νίκες με Παναιτωλικό, ΑΕΛ και τέσσερις ισοπαλίες).

Ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος ως πρώτος προπονητής του Βόλου έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Τάσου Δουβίκα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα, ξεκουράζεται, πριν μεταβεί στην Ολλανδία για να ενταχθεί στο δυναμικό της Ουτρέχτης.

Ο Βολιώτης τεχνικός είναι πολύ πιθανό να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή και στη συνέχεια, μετά την ανακοίνωση της αποστολής, η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο Ατρόμητος μετά από 11 παιχνίδια χωρίς νίκη επικράτησε την περασμένη αγωνιστική με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και θέλει κι αυτός να κλείσει τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να είναι σε θέση να προσφέρουν όμορφο θέαμα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις