Στοίχημα: «Ψαγμένη» τριάδα που βγάζει απόδοση 7.00!

Παρασκευή σήμερα (14/05) και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι πιο… μικρό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο, το Betarades.gr βρήκε ξανά τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έρχεται ένα «καυτό» στοιχηματικό καλοκαίρι. Θα έχει ματσάρες, και εδώ μπορείτε να δείτε από τώρα το Πρόγραμμα Euro 2021.

Ας επανέλθουμε στα σημερινά όμως, όπου έχουμε βρει μια πιο… ψαγμένη τριάδα επιλογών. Από το ποδόσφαιρο, κρατήσαμε δύο σημεία από Φινλανδία και Ελβετία. Από το μπάσκετ, έχουμε προγνωστικό από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Έτσι, συνθέτουμε μια δυνατή τριάδα που θα δούμε στη συνέχεια!

Η «δίψα» φέρνει γκολ!

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Εκεί, η Χάκα υποδέχεται την Κότκα και προκύπτει στοιχηματικό…. «λαβράκι»!

Η Χάκα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα. Έχει δώσει δύο αγώνες, και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Δηλαδή, ακόμα δεν έχει πόντο στη διοργάνωση. Στην πρεμιέρα, έχασε εύκολα με 2-0, εκτός έδρας, από τη Χέλσινγκφορς. Τη δεύτερη αγωνιστική, ηττήθηκε πάλι εκτός έδρας, με 2-1 από την Ίντερ Τούρκου. Ήταν βελτιωμένη η Χάκα και δέχτηκε το γκολ της ήττας στις καθυστερήσεις. Είναι ουραγός, αλλά τώρα θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδό της και θέλει να το συνδυάσει αυτό με την πρώτη της νίκη. Αμυντικά έχει δείξει προβλήματα, αλλά επιθετικά ήταν καλή στο ματς με την Ίντερ Τούρκου.

Η Κότκα τώρα, έχει μια ισοπαλία και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αρχικά, πήρε τον πόντο στην έδρα της Σεϊναγιόεν, με το 1-1. Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική έχασε εντός έδρας, με 1-3 από τη Χόνκα. Ήδη φαίνεται ότι στην ά,υνα τα έχει τα κενά της η Κότκα, αλλά επιθετικά είναι πιο αποδοτική. Έχει σκοράρει και στα δύο ματς που έχει δώσει και θα προσπαθήσει να το κάνει αυτό και σήμερα. Θα παίξει για το τρίποντο απέναντι σε μια αντίπαλο που δεν την τρομάζει.

Γενικά, και οι δύο ομάδες έχουν κάνει πολύ μέτρια ξεκινήματα στο πρωτάθλημα. Η Χάκα ειδικά, θέλει μόνο νίκη στο γήπεδό της, για τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν. Η Κότκα δεν θα κλειστεί πίσω, αφού η επίθεση μάλλον είναι το δυνατό της σημείο. Αξίζει το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Με την Τουν στο ντέρμπι

Ερχόμαστε στην Ελβετία και στην Challenge League, δηλαδή στη δεύτερη κατηγορία. Το πρόγραμμα σήμερα έχει ντέρμπι ανάμεσα στην Τουν και την Ααράου!

Η Τουν είναι αυτήν τη στιγμή στη δεύτερη θέση της κατάταξης, και ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Γκρασχόπερς. Η πρώτη θέση όμως είναι αυτή που οδηγεί απευθείας στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η δεύτερη έχει μπαράζ. Συνεπώς, οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη σήμερα, για να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενη γκέλα της Γκρασχόπερς και να περάσουν αυτοί πρώτοι. Αήττητοι εδώ και τρία ματς η Τουν, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτές τις τρεις αναμετρήσεις. Τελευταία, ήταν η νίκη της με 1-0 επί της Σαφχάουζεν. Έχει δείξει καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς η Τουν και θέλει να κάνει το μπαμ στο τέλος με την απευθείας άνοδο.

Η Ααράου με τη σειρά της, είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, και στο -6 από την Γκρασχόπερς και την Τουν που προπορεύονται. Καλοί και οι φιλοξενούμενοι, αλλά μοιάζουν ένα μικρό κλικ κάτω από τους ανταγωνιστές τους για την άνοδο. Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική, με 4-0 επί της Κρινς. Είχε προηγηθεί η ήττα με 3-2 από τη Σαφχάουζεν. Επιθετικά τα πάει πολύ καλά η Ααράου, αλλά της κοστίζει συχνά η αφέλεια στην άμυνα. Δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, ενώ και τα 7 τελευταία παιχνίδια της έχουν λήξει Over 2.5!

Οι δύο ομάδες δεν έχουν και τόσο μεγάλες διαφορές, αλλά η Τουν είναι έστω και λίγο ανώτερη. Οι γηπεδούχοι φλερτάρουν με την απευθείας άνοδο και θέλουν μόνο τη νίκη σήμερα. Πιστεύουμε ότι ακόμα κι αν δυσκολευτούν, στο τέλος θα βρούνε τον τρόπο. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.10.

«Σκληρή» η Μπεσίκτας

Από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ, και στα προημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος. Το πρώτο ματς της σειράς Τόφας – Μπεσίκτας γίνεται σήμερα. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.

Η Τόφας είναι η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας σε αυτό το ζευγάρι. Έκανε ένα εκρηκτικό φινάλε στη regular season και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Το κακό για τους γηπεδούχους, είναι ότι απέχουν από τους αγώνες από τις 25 Απριλίου. Δηλαδή, είναι πολύ πιθανό να έχουν χάσει σε θέμα ρυθμού λόγω αυτών των περίπου 20 ημερών αποχής από τα ματς. Πριν από αυτό το break, η Τόφας μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες. Συνολικά, στα επτά τελευταία παιχνίδια της έχει έξι νίκες!

Ωστόσο, η Μπεσίκτας δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Κάθε άλλο… Βρίσκεται και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με έξι σερί νίκες! Συνολικά, από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, πήρε τα εννιά! Την Τρίτη, αντιμετώπισε την Καρσίγιακα και επικράτησε με 81-80. Έχει ρυθμό η Μπεσίκτας, που το τελευταίο διάστημα έχει χάσει μόνο από την Τόφας, πολύ δύσκολα με 89-86 εκτός έδρας. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι κομβικό και οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν αυτοί το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι μπουκ δίνουν σε αποδόσεις… τριπλασιασμού τη νίκη της Μπεσίκτας, κάτι που είναι υπερβολικό. Είναι σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι και θα τα παίξουν όλα για όλα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει έλλειψη ρυθμού. Θα είμαστε πιο συντηρητικοί, και θα ποντάρουμε στην Μπεσίκτας +7,5, σε απόδοση 1.72!

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις