Οι Austrian Boys ευχαριστούν τον Χαβιέ Ουμπίντες

Ο Χαβιέ Ουμπίντες αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, ύστερα από  μια απόλυτα πετυχημένη καριέρα στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο Αργεντινός άσος ήρθε στην Ελλάδα το 2009 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου και τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες.

Οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν τον Ουμπίντες για τα όσα προσέφερε, ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου και δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις ενέργειές του μέσα στο γήπεδο, οι οποίες ξεσήκωναν τους φιλάθλους. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Χαβιέρ Ουμπίντες ή αλλιώς ο αγαπημένος μας «Ούμπι». Ένα όνομα μια ιστορία, ένας παίκτης που έγραψε με χρυσά γράμματα την δικιά του ιστορία, στη δικιά μας ομάδα, στη νεότερη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις ποδοσφαιρικές του αρετές, που ξεσήκωνε τα πλήθη στο Πανθεσσαλικό με τις ενέργειες του, ένας παίκτης που μας αγάπησε και αγαπήθηκε στην πόλη μας. Έφτασε η μέρα να πει «αντίο» στην ποδοσφαιρική χρυσή καριέρα του.

Μακάρι η ομάδα μας να ήταν σε υψηλότερο επίπεδο και το αντίο να το ‘λεγε με την ερυθρόλευκη φανέλα κι εμείς οι οπαδοί να τον χαιρετίσουμε με τον δικό μας τρόπο.

«Ούμπι» Ευχαριστούμε για όλα.

Austrian Boys G.1»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις