Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με Ατρόμητο για τον Βόλο (pregame)

Η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου για τον Βόλο πέφτει σήμερα στο Περιστέρι. Οι «κυανέρυθροι» για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ αντιμετωπίζουν στις 19.30 τον Ατρόμητο, με στόχο να κατακτήσουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, κλείνοντας αήττητοι την προσπάθειά τους στο μίνι πρωτάθλημα.

Το σημερινό παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς ο Βόλος έχει «κλειδώσει» την πρώτη θέση στα πλέι άουτ (7η), ενώ ο Ατρόμητος με 34 βαθμούς, μετά και τη νίκη του την περασμένη αγωνιστική επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, βρίσκεται στην 9η θέση.

Οι προπονητές των δύο ομάδων αναμένεται να χρησιμοποιήσουν αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με τον Κώστα Μπράτσο, τεχνικό του Βόλου, να παίρνει στην αποστολή τον νεαρό τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, αφήνοντας εκτός τον Θανάση Γκαραβέλη, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα. Θυμίζουμε, πώς ο Τάσος Δουβίκας μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο, καθώς άρχισε νωρίτερα τις διακοπές του, τη στιγμή που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουτρέχτη και στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος φέτος κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο. Στον Βόλο έμεινε και ο Νίκολας Μαρτίνες.

Για ορισμένους ποδοσφαιριστές το σημερινό παιχνίδι ίσως να είναι το τελευταίο, από τη στιγμή που κάποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα, καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για ορισμένους παίκτες.

Όσον αφορά το βασικό σχήμα, θα ήταν παρακινδυνευμένο να αναφέρουμε μία πιθανή ενδεκάδα, μια και κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του Κώστα Μπράτσου κι αν θα χρησιμοποιήσει, ως βασικούς, κάποιους από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Η προετοιμασία των «κυανέρυρθων» ολοκληρώθηκε χθες και ο τεχνικός του Βόλου συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Κρητικός, Κιάκος, Μήτογλου, Μπάλλας, Τσοκάνης, Γκρίλο, Ριένστρα, Φεράρι, Μπαριέντος, Περέα, Μπαρτόλο, Σάντσες, Λογαράς, Τέκιο και Μπουένο.

«Σφυρίζει» ο Καραντώνης
Τη σημερινή αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο από την ΕΠΣ Κορινθίας και Δημήτρη Σαμοΐλη από την Αθήνα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης, επίσης από την Αθήνα. Στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και AVAR ο Μιχάλης Παπαδάκης από το Ηράκλειο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις