Πέφτει σήμερα η αυλαία στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ

Εκτός από την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Βόλο, σήμερα διεξάγονται άλλα τρία παιχνίδια για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Όλα, ωστόσο, έχουν κριθεί, καθώς η ΑΕΛ υποβιβάζεται στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ ο Παναιτωλικός θα παίξει στους αγώνες κατάταξης για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία.
Δεν θα αναβληθεί, τελικά, η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ. Τα εννιά κρούσματα κορωνοϊού που έχουν ανιχνευτεί τις τελευταίες ημέρες στους Ηπειρώτες έθεσαν σε κίνδυνο το παιχνίδι.
Το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη προπονήθηκε κανονικά, παρά τις απουσίες και αναμένεται να ταξιδέψει στη Λάρισα για το φινάλε των υποχρεώσεών του.
Μάλιστα, για μεγαλύτερη ασφάλεια πρόκειται το ταξίδι της επιστροφής από τη θεσσαλική πρωτεύουσα να γίνει αυθημερόν.
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της ΓΓΑ για τη Σούπερ Λιγκ, στον τελευταίο επανέλεγχο πρέπει να εντοπιστούν πέντε νέα ενεργά κρούσματα. Στον ΠΑΣ, όμως, εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα. Οι Ηπειρώτες, όπως και να έχει, θα παραταχθούν με δέκα απουσίες, εννιά ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό και τον τραυματία Σιόντη.
Στα άλλα δύο παιχνίδια ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο τον Παναιτωλικό και ο Απόλλων Σμύρνης θα παίξει στη Ριζούπολη με τη Λαμία. Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα
Απόλλων-Λαμία
Ατρόμητος-Βόλος
ΟΦΗ-Παναιτωλικός
*Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 19.30

Βαθμολογία
7. Βόλος 34-36 43
8. ΠΑΣ Γιάννινα 27-32 35
9. Ατρόμητος 29-40 34
10. Λαμία 20-42 32
11. Απόλλων Σμ. 27-39 31
12. ΟΦΗ 28-45 31
13. Παναιτωλικός 18-42 27
14. ΑΕΛ 23-47 24
* ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμ. έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις