Επικίνδυνη αποστολή στη Βέροια για Ολυμπιακό Βόλου (pregame)

Στη Βέροια αγωνίζεται σήμερα στις 17.00 ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ και για τον Βόρειο όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολο έργο, απέναντι στη «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία είναι αήττητη φέτος εντός έδρας.
Το βολιώτικο συγκρότημα πανηγύρισε την περασμένη Πέμπτη τη νίκη στο ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης με 3-0, ύστερα από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία που το έχουν φέρει στην 5η θέση της κατάταξης με 16 βαθμούς.
Η Βέροια είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στον Βόρειο όμιλο και με 24 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Καβάλα, που έχει ένα ματς λιγότερο. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν έχει χάσει εντός έδρας, έχοντας να επιδείξει τέσσερις νίκες (με ΑΕΠ Κοζάνης, Απόλλωνα Πόντου, Αλμωπό και Θεσπρωτό), ενώ παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία, στο τελευταίο παιχνίδι στη Βέροια, στην Τρίγλια (0-0).

Τα πλάνα του Βούζα
Ο Βασίλης Βούζας στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης παρέταξε την ομάδα με δύο φορ (4-4-2), ωστόσο, σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με διάταξη 4-2-3-1. Ο Τζούριτς θα καθίσει στον πάγκο, καθώς στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του ομίλου (μαζί με τον Μάνιο του Αλμωπού), Ιάσονας Παπαδημητρίου, που έχει σημειώσει επτά γκολ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης. Είδε ποδοσφαιριστές που είχαν καιρό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και ήταν αρκετά καλοί, ανταγωνιστικοί και έδειξαν πως θα βοηθήσουν την ομάδα στα ματς που έρχονται.
Σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης προέκυψαν δύο ακόμη προβλήματα, καθώς οι Φίλλιπος Σκοπελίτης και Παναγιώτης Τσαγκαλίδης είναι τραυματίες και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, όπως και οι επίσης τραυματίες Χρήστος Αγρόδημος και Θωμάς Γραικός.

Ο Βασίλης Βούζας έχει στη διάθεσή του τους, Λαδά, Ξενοδόχοφ, Γιαννίτση, Φιλίποβιτς, Μπουτζίκο, Χολέβα, Ρόκα, Κόλα, Γκιοτά, Βασιλούδη, Βουκελάτο, Νικλητσιώτη, Ερέρα, Παπαδημητρίου, Πέλκα, Παπακώστα, Κατσούκη, Πατρώνη, Τζούριτς, Κολέλα.

«Σφυρίζει» ο Ντάουλας
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Φώτης Ντάουλας από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Νίκος Δημόπουλος (Φλώρινας) και Βασίλης Μάνος (Λάρισας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας) και παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Φίτσας από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Ο εν λόγω διαιτητής είχε διευθύνει το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στη Φιλιππούπολη (γηπεδούχος ήταν ο Ολυμπιακός) στις 6/10/2019, με τη Βέροια να επικρατεί με 2-0, με δύο γκολ του Πασσά στο τελευταίο δεκάλεπτο.΄
Η Βέροια πέρυσι είχε νικήσει δύο φορές τον Ολυμπιακό, καθώς η «Βασίλισσα του Βορρά» επικράτησε με 1-0 και στην έδρα της στις 12/1/2020 με γκολ του Κανούλα.
Όσον αφορά την αναμέτρηση του πρώτου γύρου στη Νεάπολη (4 Απριλίου), η Βέροια είχε φύγει νικήτρια με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Λουκίνας στο 12’.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις