“Μάχη” Δήμητρας-Γ.Σ. Αλμυρού στην Ευξεινούπολη

Μαγνησιώτικη «μονομαχία» περιλαμβάνει η 9η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Δήμητρα και ΓΣ Αλμυρού «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σήμερα στις 17.00 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης και αμφότεροι θέλουν το «τρίποντο».

Από τη μία μεριά η Δήμητρα πάλεψε στα Ψαχνά, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα με 1-0 από τον τοπικό Ηρακλή. Έτσι το συγκρότημα της Ευξεινούπολης παρέμεινε στην 9η θέση από την οποία επιθυμεί να ξεφύγει, εφόσον κερδίσει σήμερα τον ΓΣΑ. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς ήλπιζε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του γι’ αυτό το κρίσιμο ματς, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Στεργίου τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων έδειξε κάταγμα και αμέσως στον άτυχο ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε γύψος.

Αντιθέτως επιστρέφουν ο Στέλιος Τσιάτσιος και ο Πέτρος Θωμαΐδης, που εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού πήρε μόλις έναν πόντο στους αγώνες με την Αταλάντη (ήττα 2-0 εκτός έδρας) και τη Νέα Αρτάκη (0-0 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος), γεγονός που τον έχει κρατήσει στην 8η θέση με 7 βαθμούς.

Για το λόγο αυτό οι «κυανόλευκοι» είναι «διψασμένοι» για βαθμούς και αναμένεται να τα δώσουν όλα σήμερα, προκειμένου να τους κερδίσουν.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Θάνος Θεοδώρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Έτσι θα παρατάξει σήμερα την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις