Μπλόκο στην Κρήτη για την Καλαμάτα

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Επισκοπή επί της Καλαμάτας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League στο Νότιο Όμιλο, υποχρεώνοντας την Καλαμάτα στην δεύτερή της ήττα στο Πρωτάθλημα.

Το “χρυσό” γκολ για την Επισκοπή ανήκει στον Νάνι, ο οποίος σκόραρε στο 63ο λεπτό με σουτ από κοντά. Ειδικότερα, το γκολ ήρθε βρήκαν όταν ο Σουμπασάκης σούταρε, με τον Παυλίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή, ωστόσο ο Νάνι με νέο σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η Επισκοπή έτσι φτάνει τους 16 βαθμούς, απέχοντας 6 από την κορυφή, από την άλλη έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Καλύτερη φάση για την Καλαμάτα αυτή του 65 λεπτού όταν από εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δήμιζα.

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων) – Καλλής (Ανατ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Δραγασάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Φελίπε (38′), Βαρουξάκης (90’+4΄)

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (89′ Κουτάντος), Λίμα, Τσιριγώτης (76′ Βαρουξάκης), Νάνι

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Μαβίνγκα, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος (75’ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος, Παυλίδης, Φελίπε (46’ Μπουσμπίμπα), Μαρκόφσκι, Ηλιόπουλος (66’ Αλεξόπουλος)

athlitiko.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις