Από ένα βαθμό πήραν Δήμητρα και ΓΣ Αλμυρού

Δεν ανέδειξε νικητή το μαγνησιώτικο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, αφού Δήμητρα και Γ.Σ. Αλμυρού ήλθαν ισόπαλοι 0-0 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για γκολ του Κοντοβά στο 42’, το οποίο ακυρώθηκε, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 77’ με τον Δημητρίου.
Το παιχνίδι ήταν ένα κλασικό ντέρμπι Γ’ Εθνικής, με πολλές δυνατές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις, ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ φωνάζουν για γκολ που τους ακυρώθηκε. Ο Πρ. Κουτσούκης έκανε γέμισμα μέσα στην περιοχή. Ο Γ. Αραπίτσας με τον Στεφανή διεκδίκησαν τη μπάλα, αλλά επενέβη ο Τσιάτσιος που την έδιωξε με τάκλιν. Αυτή πήγε σε σημείο στο οποίο βρισκόταν ο Κοντοβάς, που την προώθησε στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε πιθανόν για οφσάιντ του Γ. Αραπίτσα, αφού ο σκόρερ Κοντοβάς ήταν σε κανονική θέση, ενώ και η μπάλα έφτασε σε αυτόν από αντίπαλο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος, ωστόσο, παρά την προσπάθεια και των δύο ομάδων δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.
Διαιτητής: Κολορίζος (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Γάκος, Γάκης (Φθιώτιδας).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης (94’ Σάβολι), Κρανάς (86’ Κλουκουτάρας), Δημητρίου, Φουρκιώτης (63’ Στεργιόπουλος), Ν. Βούλγαρης (63’ Αλ. Αραπίτσας), Τζοβάρας (86’ Μεντί).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης (87’ Δημουλάς), Πλαβός, Λάμπος (78’ Π. Βούλγαρης), Θεοδωρόπουλος, Αλαμάνης (60’ Καραλούλης), Μυργιώτης, Γ. Αραπίτσας (60’ Κατσαβριάς), Κοντοβάς (78’ Βαγενάς), Πρ. Κουτσούκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις