Μια εξαιρετική χρονιά έκλεισε για τον Βόλο

Μια άκρως πετυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Βόλο στο Περιστέρι. Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να ηττήθηκαν με 1-0 για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο, τερμάτισαν στην 7η θέση της τελικής κατάταξης, πρώτης στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Μπράτσος σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούν για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα οι Παπαδόπουλος και Λογαράς, με τον πρώτο να κάνει ντεμπούτο με τον Βόλο στη Σούπερ Λιγκ. Βασικός μετά από καιρό ξεκίνησαν και οι Ντεντάκης, Κιάκος.

Ο Βόλος πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να τελειώσει αήττητος τα πλέι άουτ, είχε ορισμένες καλές στιγμές για να σκοράρει, σ’ ένα ανοιχτό παιχνίδι, που ήταν καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Τελικά, ο Ατρόμητος ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι στο 61’ σε χέρι του Γκρίλο σε σέντρα που επιχείρησε ο Μανούσος, με τον Ούμπιντες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς παρά την προσπάθεια των παικτών του Βόλου, η ισοφάριση δεν ήρθε για τους «κυανέρυθρους».

Στον Βόλο, πλέον, συνεχίζουν το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, με το θέμα του προπονητή να είναι άμεσης προτεραιότητας και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κλείσει άμεσα.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, άμεσα αρχίζουν διακοπές, προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις