Χρήστος Βολικάκης: «Δεν το βάζω κάτω για το μεγάλο όνειρο»

Μοιράσου το άρθρο

Ο Χρήστος Βολικάκης, μαζί με τον αδελφό του Ζαφείρη και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λάμπρο Βασιλόπουλο έφθασαν μέχρι το Κάλι της Κολομβίας. Αρχικά για προετοιμασία και κυρίως αγώνες. Όμως ο αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου πίστας που ήταν προγραμματισμένος εκεί για τις 3-6 Ιουνίου ακυρώθηκε. Αυτό έφερε προσωρινή απογοήτευση στα μέλη της εθνικής ομάδας, με τον Χρήστο Βολικάκη να θέτει τους επόμενους στόχους. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μινσκ (23-27 Ιουνίου) και κυρίως τον απώτερο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε τι έγραψε ο Βολιώτης πρωταθλητής, από την Κολομβία: «Αναβολή για το παγκόσμιο κύπελλο στο Κάλι της Κολομβίας δυστυχώς. Και πλέον αρχίζω να πιστεύω πως δεν είναι γραφτό να τρέξουμε αγώνες ακόμα. Δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευσή μου και πιστεύω πως είναι λογικό. Η προετοιμασία μας εδώ στο Μεξικό έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και πλέον είμαι διψασμένος για αγώνες. Θέλαμε πολύ να κάνουμε την αρχή στην Κολομβία, αλλά δυστυχώς δεν θα μας δοθεί η ευκαιρία.

Όμως επειδή πάντα θέλω να βλέπω τα πράγματα από τη θετική πλευρά, δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε την προετοιμασία εδώ στο Μεξικό Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα, που δεν είναι άλλος από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 23-27 Ιουνίου στο Μινσκ της Λευκορωσίας και στη συνέχεια στην Ιταλία. Μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες και δεν θα το βάλω ποτέ κάτω μέχρι να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Σας ευχαριστώ όλους που είστε κοντά μας, η αγάπη σας είναι η δύναμή μας ! Για την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις