Νίκη με ανατροπή για τη Ρόδο κόντρα στον Βλαχιώτη (Βαθμολογία)

Η Ρόδος επικράτησε 2-1 του Αστέρα Βλαχιώτη στην αναμέτρηση που έριξε το απόγευμα της Δευτέρας την αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλο παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 3′ με σουτ του Παλιάτσου, απάντησαν μετά από δύο λεπτά με κοντινή προβολή του Τσίπρα και σημείωσαν την ανατροπή στο 64′ με ωραίο σουτ του Μπαξεβάνου! Από την άλλη, ο Αστέρας Βλαχιώτη με νέο προπονητή στον πάγκο του, δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη Ρόδο.

Έτσι, τα «ελάφια» βρίσκονται δύο πόντους μακριά από την πρώτη θέση, με ένα ματς λιγότερο και την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν στο ντέρμπι του Νοτίου ομίλου στην Καλαμάτα την ομώνυμη ομάδα, η οποία είναι και η πρωτοπόρος της βαθμολογίας!

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις:

3′ ΓΚΟΛ! Ο Παλιάτσος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα συστημένη στην γωνία του Πίτκα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του!
5′ ΓΚΟΛ! Ο Αρναρέλλης μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από τον Παϊτέρη, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να τον σταματάει και στην επαναφορά ο Τσίπρας σε κενό τέρμα έκανε το 1-1!
30′ Ο Αρναρέλλης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Παϊτέρη, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα είπε «όχι» στον επιθετικό των «ελαφιών»!
35′ Μετά από φάουλ του Μπαξεβάνου, ο Σουλάϊ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Παϊτέρη…
38′ Ωραία ενέργεια και σέντρα του Ευαγγελιδάκη για τον Μάρτσεφ, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά η οποία δεν ανησύχησε τον Πίτκα…
55′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερέντιουκ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ελάχιστα άουτ!
64′ ΓΚΟΛ! Ο Μπαξεβάνος με ωραίο συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην γωνία του Παϊτέρη!

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Καψάλης, Σουλάϊ (58′ Βουργουντζής), Μπαξεβάνος, Καραγεώργης, Τσίπρας (81′ Μακρυδημήτρης), Αρναρέλλης (81′ Λίχτι), Σερέντιουκ (71′ Νικολόπουλος), Μαρτσάκης (58′ Ριτάκο).

Αστέρας Βλαχιώτη (Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης (46′ Σκεντεράι), Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Μάρτσεφ, Παπουτζίδης (65′ λ.τ Μπρακαμόντε), Παλιάτσος, Βερνάρδος (66′ Παπούλης), Καλλέργης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις