Ντετάκης: Ο κύκλος με τον Βόλο έκλεισε, έζησα υπέροχες στιγμές

Μετά από μία επιτυχημένη τετραετία ο Αντώνης Ντεντάκης αποχαιρετά τον Βόλο. Μάλιστα με δήλωσή του ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέο και όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια.

Πριν τέσσερα χρόνια ο Αντώνης Ντεντάκης ήρθε στην πόλη μας για λογαριασμό του Βόλου και στέριωσε εδώ. Αποτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια τον βασικό δεξιό οπισθοφύλακα της ομάδας, ενώ φέτος είχε λιγότερες συμμετοχές, μια και μπροστά του βρέθηκε ο Ισπανός Σέρτζιο Τέκιο και υπήρχε έντονος συναγωνισμός.

Παρόλα αυτά η προσφορά του 26χρονου αμυντικού θεωρείται πολύ σημαντική στην ομάδα, όπου έκανε πολλούς φίλους. Μετά την κυανέρυθρη φανέλα κατέγραψε συνολικά 54 συμμετοχές και σκόραρε δύο φορές.

Μετά το τέλος της φετινής Σούπερ Λιγκ, όμως, ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με προσωπική του δήλωση, η οποία έχει ως εξής:

«Έπειτα από τέσσερα υπέροχα χρόνια, ο κύκλος μου στην ομάδα του Βόλου έκλεισε. Στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων, έζησα στιγμές που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου. Εζησα ανόδους, επιτυχίες, χαρές, λύπες, συγκινήσεις…

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχθώ. Να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής, αλλά το κυριότερο να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Με την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού μου ταξιδιού στον Βόλο, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου αλλά και όλους τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου που με βοήθησαν να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά.

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον τεχνικό Διευθυντή Άκη Πέτρου, ο οποίος ήταν δίπλα σε κάθε δύσκολη στιγμή μου. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα.

Κυρίως όμως δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και μου έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά μέσα από την ομάδα του Βόλου. Η ομάδα του Βόλου θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις