ΑμεΑ Αργοναύτες: Πρωταθλητές Ελλάδος, αν και …πρωτάρηδες

To πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ, πραγματοποιήθηκε στο Τυμπάκι Κρήτης στις 15 και 16 Μάϊου, ενώ ταυτόχρονα έγινε και Ευρωπαϊκό. Οι αθλητές των Αργοναυτών Κωνσταντινίδης Στέλλος και Αχμάντ συμμετείχαν για πρώτη φορά αγωνιζόμενοι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αν και …πρωτάρηδες τα πήγαν υπέροχα και χάρισαν σημαντικές διακρίσεις στον βολιώτικο σύλλογο ΑμεΑ και στον βολιώτικο αθλητισμό ατόμων με αναπηρία. Συγκεκριμένα, ο  Κωνσταντινίδης Παναγιώτης κατέκτησε Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία H3, ενώ ο  Στέλλος Ιωάννης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία C2 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Τέλος, ο Αχμάντ Ναντίμ ήρθε 5ος στην κατηγορία C5.

Ο σύλλογος ΑμεΑ Αργοναύτες, ευχαριστεί τον σύλλογο Τάλως για την πολύτιμη βοήθεια αφού το ποδήλατο που αγωνίστηκε α αθλητής Αχμάντ ήταν του συγκεκριμένου συλλόγου. Απώλεια για το σύλλογο ήταν ότι ο αθλητής Ευθύμης Κλειτσογιάννης δεν μπόρεσε να συμμετάσχει για προσωπικούς λόγους.

Στυλοβάτης και δημιουργός των επιτυχιών ήταν η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και επί χρόνια προπονήτρια του συλλόγου, Ελένη Μανούκα, ενώ αρχηγός της βολιώτικης αποστολής ήταν ο γενικός γραμματέας του συλλόγου με μεγάλη προσφορά στον Ειδικό Αθλητισμός, Θωμάς Κυριάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις