Ήττα σοκ για τη Νίκη στον Ασπρόπυργο

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε η Νίκη Βόλου από τον Ασπρόπυργο στο εξ αναβολής παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (19/05, 17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου. Η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και οι γηπεδούχοι τη διέθεταν αφού με τέσσερις τελικές πέτυχαν τρία τέρματα. Αντίθετα οι Βολιώτες έχασαν γκολ με το τσουβάλι και το μόνο που κατάφεραν ήταν το βαρύ 3-0 να το διαμορφώσουν σε 3-2.

Το σκορ για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη άνοιξε στο 33’ o Κυριαζής ενώ ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Μαρούδας έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Ασπρόπυργος σημείωσε και τρίτο γκολ στο 71’ με σκόρερ τον Ζαχαρό. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ντιμίτροβιτς στο 82’ με τον Ροχάνο και διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 στο 94’ με σκόρερ τον Τζοβάρα. Να σημειώσουμε πως στο 81’ η Νίκη είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μέτσε.

Πώς παρέταξε την ομάδα του ο Αλέκος Βοσνιάδης

Πλήρωσε την αστοχία της και τα παιδικά λάθη στην άμυνα

H Νίκη Βόλου για ακόμη μία φορά παρουσίασε τις ίδιες παθογένειες. Κατάφερε να σκοράρει δύο φορές έχοντας σπαταλήσει ένα σωρό από κλασικές ευκαιρίες ενώ αντίθετα δέχθηκε τρία τέρματα σε τέσσερα σουτ που επιχείρησαν οι αντίπαλοι.

Η Νίκη για μία ακόμη φορά μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και βρέθηκε να χάνει στο 33’ με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε με σουτ ο Κυριαζής αφού πρώτα η μπάλα άλλαξε πορεία χτυπώντας στο σώμα του Αργύρη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη πετάξει δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Γκαρσία στο 17’ και τον Ροχάνο στο 19’. Ακόμη και το φάουλ σε καλή θέση που κέρδισε η Νίκη και σε άλλες περιπτώσεις θεωρούνταν μισό γκολ, χάρη στις εκτελέσεις του Γκαρσία, δεν βρήκε στόχο.

Στο 38’ ο Γκονζάλες δεν θα σημαδέψει σωστά σε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι τιμώρησαν την αστοχία με δεύτερο γκολ. Ο Μαρούδας με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Περιστερίδη να μην μπορεί να αποτρέψει το 2-0.

Με τον Κρουθ να παίρνει τη θέση του Σαλαμούρα και τον Τζοβάρα να αντικαθιστά τον Γκονζάλες ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Παρά το 2-0 η εικόνα η ίδια. Η Νίκη να πιέζει και ο Ασπρόπυργος να αποκρούει τις κατά κύματα επιθέσεις. Οι τελικές η μία μετά την άλλη και μία ακόμη κλασική ευκαιρία να χάνεται στο 65’ με τον Κρουθ να αποτυγχάνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή. Και σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα ήρθε το 3ο γκολ για τον Ασπρόπυργο στο 71’. Ο Ζαχαρός με ατομική ενέργεια βρέθηκε σε πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και με σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Περιστερίδη, γράφοντας το 3-0.

Η Νίκη μάζεψε τα κομμάτια της στα επόμενα δέκα λεπτά όμως δεν τα παράτησε. Στο 81’ η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι όταν η κεφαλιά του Μέτσε σταμάτησε στο δοκάρι του Ασπρόπυργου. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ για τους Βολιώτες. Ο Ροχάνο με προβολή σε γύρισμα του Ματέα μείωσε σε 3-1 και η πίεση συνεχίστηκε. Ο Ροχάνο για ακόμη μία φορά από θέση βολής δεν θα νικήσει τον «διαστημικό» Ντιμίτροβιτς ενώ νικητής βγήκε και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σε σουτ μέσα από την περιοχή του Γκαρσία. Στο 93’ κεφαλιά του Μέτσε άουτ, στο 94’ ο Τριποτσέρης έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Τσιώλη και στη συνέχεια της φάσης ο Τζοβάρας θα μειώσει ακόμη περισσότερο σε 3-2. Στο 95’ η Νίκη πέταξε ακόμη μία ευκαιρία, έστω για να ισοφαρίσει. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Ροχάνο που από το πρώτο δοκάρι δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και μ’ αυτή τη φάση ολοκληρώθηκε αυτό το απίθανο παιχνίδι στον Ασπρόπυργο…

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση

Στη Νίκη δύο πράγματα λείπουν κι αυτό πλέον είναι ολοφάνερο. Από τη μία ο παίκτης ή οι παίκτες που θα στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και από την άλλη τα παιδικά λάθη στην αμυντική λειτουργία. Δεν υπάρχει ομάδα στην κατηγορία ολόκληρη να δημιουργεί τόσες ευκαιρίες σε έναν αγώνα, όπως δεν υπάρχει και καμία ομάδα που σε κάθε ευκαιρία του αντιπάλου να δέχεται γκολ.

Το φιλμ του αγώνα μέσα από το LIVE EVENT του goalpost.gr

Ασπρόπυργος (Ηλ. Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Τριποτσέρης, Θεοδώρου, Αργυρόπουλος (87’ Γεωργακόπουλος), Παπαθανασίου (77’ Μουκίδης, 87’ Πατσατζόγλου), Ναά, Κυριαζής, Ζαχαρός, Βασιλείου, Μαρούδας (69’ Κατίδης), Τζανουλίνος

Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Πολίμος (68’ Ματέα), Αργύρης, Μπαλάφας (78’ Μπιτσάκος), Καλουτσικίδης (87’ Τσιώλης), Μέτσε, Μπόσιο, Σαλαμούρας (46’ Τζοβάρας), Γκαρσία, Γκονζάλες (46’ Κρουθ), Ροχάνο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις