Αιγάλεω: Πέσιμο οπαδών στην αποστολή – Αποχωρεί από τη Φούτμπολ Λιγκ;

Το Αιγάλεω γνώρισε την ήττα από την Καλλιθέα το απόγευμα της Τετάρτης και ένα περιστατικό που προκαλεί ερωτηματικά έλαβε χώρα κατά την άφιξη των παικτών στο γήπεδο του Αιγάλεω, προκειμένου να πάρουν τα οχήματά τους και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Οι πληροφορίες της Mikriliga.com αναφέρουν πώς μερίδα οπαδών διαπληκτίστηκε, λεκτικά πάντα, με τους παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Σίτυ» αγωνίστηκε χωρίς τα δύο βασικά του όπλα (Μπαρμπαρούση, Τσιλιγγίρη) ενώ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι οπαδοί του Αιγάλεω, άφησαν στην άκρη την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν διοίκηση και παίκτες και θέλησαν να ζητήσουν το λόγο από τους ποδοσφαιριστές για τηnν ήττα.

Πάντως, ο Πρόεδρος Άρης Παλτόγλου έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα μετά το συμβάν και αναμένεται αύριο να πάρει δραστικές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον του συλλόγου και αυτές έχουν να κάνουν με ενδεχόμενη διακοπή των προπονήσεων και αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας, την Κυριακή 23/5.

Ο κ. Παλτόγλου είναι εξαιρετικά ενοχλημένος από τη μερίδα των συγκεκριμένων οπαδών, καθώς αυτό που τον έχει πειράξει περισσότερο είναι η αχαριστία όλων όσων έχει προσφέρει τόσο εκείνος, όσο και οι παίκτες…

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις