Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Γ.Σ. Αλμυρού

Πολλά παράπονα έχει ο Γ.Σ. Αλμυρού από τη διαιτησία του Κολορίζου (ΕΠΣ Φθιώτιδας) στο παιχνίδι με τη Δήμητρα, κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Κοντοβά. Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής:

«Την Κυριακή 16/5/2021 πραγματοποιήθηκε στην Ευξεινούπολη το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Δήμητρα Ευξεινούπολης και την ομάδα μας τον Γ.Σ. Αλμυρού στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Και ενώ θα έπρεπε να είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί απολαύσαμε ένα δυνατό και όμορφο τοπικό ντέρμπυ σε αθλητικά πλαίσια και από τις δύο ομάδες, αλλά και να επευφημήσουμε την ώριμη συμπεριφορά τόσο των δύο διοικήσεων, αλλά και των φίλων και των δύο ομάδων, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναφερθούμε στο διαιτητικό τρίο από της ΕΠΣ Φθιώτιδος που διεύθυνε τον συγκεκριμένο αγώνα καθώς δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα αφού ήθελαν αυτοί με τη συμπεριφορά τους να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι και έγινε ακυρώνοντας ένα ομολογουμένως πεντακάθαρο γκολ της ομάδος μας χωρίς ακόμα να έχουμε καταλάβει το λόγο.

Στην Ευξεινούπολη γίναμε μάρτυρες ακόμα μία φορά μίας κατάστασης που τείνει να γίνει συνήθεια, πάντα εις βάρος του Γ.Σ. Αλμυρού. Κι άλλες φορές στο φετινό πρωτάθλημα είχαμε τις αφορμές να αναφερθούμε για διαιτητικές αποφάσεις εναντίον της ομάδας μας, αλλά δεν το κάναμε. Δεν μας αρέσουν οι φωνές και οι άναρθρες κραυγές, δεν θέλουμε να δυναμιτίζουμε το κλίμα. Προφανώς αυτό κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία. Η σιωπή, όμως, δεν είναι αδυναμία. Το ότι δεν μιλάμε, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε. Και μαζί με εμάς, βλέπει και ο κόσμος. Ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι ένα ιστορικό σωματείο. Κουβαλάει χρόνια ιστορίας και δεν ζητά σεβασμό, τον απαιτεί. Το λέμε τώρα για να είμαστε ξεκάθαροι για τη συνέχεια. Δεν πρόκειται να γίνουμε έρμαιο κανενός. Είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις