Ξεκουράστηκαν στον Ολυμπιακό Β. και δουλεύουν για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Π.

Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει νέο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον Απόλλωνα Πόντου στο Βατάν.

Δίνεται, πάντως, η δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να δουλέψει όλη την εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές, πάνω σε θέματα τακτικής και παράλληλα, να ξεκουραστούν οι παίκτες εκείνοι που έχουν τραβήξει κουπί, παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η ομάδα βγάζει τραυματισμούς, όπως συνέβη μετά το παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης, με τους Φίλιππο Σκοπελίτη και Παναγιώτη Τσαγκαλίδη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τη Βέροια. Η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου.

Από το εν λόγω παιχνίδι θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Θωμάς Γραικός, όπως φυσικά και ο Χρήστος Αγρόδημος.

Από τα έξι παιχνίδια που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, τα τρία είναι εκτός έδρας και τα τρία στη Νεάπολη. Από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, θεωρητικά η πιο βατή είναι με τον Απόλλωνα Πόντου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να παίξουν, επίσης, μακριά από τον Βόλο, με τους Πανσερραϊκό και Καβάλα, οι οποίες πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

Να τονίσουμε, πως στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κατά  σειρά τους Αλμωπό, Θεσπρωτό και Πιερικό την τελευταία αγωνιστική.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως το θέμα που έχει να κάνει με την συγχώνευση της Σούπερ Λιγκ 2 με την Φούτμπολ Λιγκ θα προχωρήσει, με το νομοσχέδιο να περνά σύντομα από την Βουλή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις