Προς αποχώρηση από τη Football League o Ολυμπιακός Β.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός Βόλου τα τελευταία χρόνια φτάνει στα πρόθυρα της διάλυσης, ωστόσο, στην παρούσα φάση τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά, απ’ ότι το καλοκαίρι του 2014 και τον Ιούλιο του 2015. Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ είναι μεγάλο, χρήματα δεν υπάρχουν, το ρόστερ…

…έχει συρρικνωθεί, ενώ ακόμη κι αν ήθελε η διοίκηση, μεταγραφές δεν μπορεί να πραγματοποιήσει η ομάδα. Η μόνη δυνατότητα που έχει είναι να προωθήσει παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου.
Η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και παραμένει άγνωστο είναι αν η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League ή θα αποχωρήσει.
Οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν να τοποθετηθεί η διοίκηση επί του θέματος που έχει προκύψει την προσεχή Δευτέρα (11/1), όταν και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Έτσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Ολυμπιακό, με τα χρέη να «πνίγουν» την ομάδα, είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, να βρεθεί κάποιο άτομο να αναλάβει την ΠΑΕ και η ομάδα οδηγείται μαθητικά στη διάλυση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις