Ισοπαλία στην Σκάλα για Βλαχιώτη και Επισκοπή

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Αστέρας Βλαχιώτη-Επισκοπή, στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας, στον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Football League.

Πρωταγωνιστικής του αγώνα ήταν ο χαφ του Αστέρα Βλαχιώτη, Μάρτσεφ, ο οποίος είχε δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, στο 2’ και στο 40’ ενώ στις αρχές του δεύτερου μέρους σκόραρε για το 1-1 με εκτέλεση φάουλ. Νωρίτερα, στο 45’ ο Τσιριγώτης είχε κάνει το 0-1 για την Επισκοπή. Στο 37′ ακυρώθηκε γκολ του Μάγκα ως οφσάιντ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Ρεθύμνου αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 53’ λόγω της αποβολής του Λάμτσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με αυτό το βαθμό η Επισκοπή έφτασε τους 17 σε 11 ματς και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ιάλυσο. Από την άλλη, η ομάδα της Λακωνίας έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς σε 11 παιχνίδια, όσους έχει και ο Ασπρόπυργος.

Κόκκινες: Λάμτσε (53’)

Σκόρερ: Τσιριγώτης (45’), Μάρτσεφ (54’).

Συνθέσεις:

Αστέρας Βλαχιώτη (Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Μάγκας, Παπούλης, Μπρακαμόντε, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Σκεντεράι, Καρβούνης, Μάρτσεφ, Παλιάτσος.

Επισκοπή (Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Λίμα, Νάνι, Τσιριγώτης.

Στον πάγκο ήταν και οι: Βουτσελάς, Γιαννιώτης, Κουτάντος, Καραγιάννης, Χρουσιέλ, Τσόφλιος, Βαρουξάκης, Γεωργούσης, Ανυφαντάκης.

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

4ος: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)

πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις