Καυστική απάντηση της ΠΑΕ Βόλος στο εξώδικο Κούγια

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος αναφορικά με το εξώδικο που απέστειλε στη Σούπερ Λιγκ η ΑΕΛ, υποστηρίζοντας πως θα καταφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο εφόσον επικυρωθεί η βαθμολογία στο σύνολό της. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

“Τα καμώματα του γηραλέου ποινικολόγου από την ημέρα που κατόρθωσε να υποβιβάσει την ιστορική ομάδα της Λάρισας έχουν κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν τη στάση τους απέναντι του. Ίσως και δικαιολογημένα αφού συνειδητοποιούν ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα στερείται μιας ατραξιόν, όπως αυτή που παρουσιάζει ο Αλέκος. Βέβαια τέτοιο πελάτη τον περιμένει πως και πως η Β Εθνική, αλλά και η Super League έχει ψυχή.

Καλούμε συνεπώς την Κυβέρνηση να κρατήσει τον Αλέκο στην Super League, έστω και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αναλογιζόμενη τις δραματικές συνέπειες στον ψυχισμό των φιλάθλων από το στερητικό σύνδρομο που θα επιφέρει η έλλειψη του Αλέκου.

Σε ό,τι αφορά τα έξι και πλέον εκατομμύρια που ζητεί με το εξώδικό του θα τον απογοητεύσουμε. Δεν υπάρχουν. Αν βολεύεται με.. τρία, κάτι θα κάνουμε (εκατομμύρια εννοείται).

ΥΓ. Λευτεριά στη Λάρισα

ΥΓ1. Με τέτοια δημοφιλία που έχει στη Λάρισα περιμένουμε να τον καμαρώσουμε και Δήμαρχο!

ΥΓ2. Χαιρετισμούς στον Λιγνάδη”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις