Βοσνιάδης: «Να σώσουμε μια ιστορική ομάδα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προσπάθειά του στη Νίκη Βόλου, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

«Προσπαθούμε να σώσουμε μία ιστορική ομάδα. Ήρθαμε αφήνοντας προσωπικές φιλοδοξίες. Δεν κοιτάξαμε κατηγορία, ο πρόεδρος και οι μεγαλομέτοχοι είναι προσωπικοί φίλοι. Υπάρχει μία ομάδα που είχε ξεκινήσει για να αλλάξει κατηγορία και έχει μόλις μία νίκη, άρα, το πρόβλημα μπορείς να το ψάξεις παντού. Είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο που δεν μπορεί να κάνει άλλη υπομονή» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήρθαμε για ένα μήνα για να βγάλουμε αυτή την ομάδα από την δύσκολη θέση ώστε να μην επιστρέψει σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. Η συγκεκριμένη ομάδα μας αγκάλιασε τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον τελικό Κυπέλλου σημείωσε: «Θέλουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει ρόλο. Δεν υπάρχει φαβορί. Όταν λείπει και η πίεση και ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι λογικό να περιμένεις κλειστό παιχνίδι. Είναι ανάλογα τι θα επιλέξουν οι δύο ομάδες και τι ρυθμό θα επιβάλλουν. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, θα πρέπει να το διεκδικήσει.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι η ομάδα που παρουσιαζόταν στην κανονική διάρκεια, με αφέλεια. Θα υπάρχει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, θα ψάξει τις φάσεις μέσα από την καλή αμυντική λειτουργία. Θα προσέξει την άμυνά του και έχει την ικανότητα στη μετάβαση και στο ανοιχτό γήπεδο να βρει τις φάσεις. Απέναντί του βέβαια θα έχει μία καλή ομάδα, το έδειξε σε όλη την χρονιά. Πάντως η διαφορά τους δεν είναι αυτή που φαίνεται στην βαθμολογία. Τους τελικούς δεν τους παίζεις, τους κερδίζεις. Βρες τον τρόπο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις