Μάντσεστερ Γ: «Βόμβα» με Κριστιάνο Ρονάλντο

«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στο Μάντσεστερ και την Γιουνάιτεντ. «Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο κοντά από ποτέ»: αυτό υποστηρίζει η διαδικτυακή έκδοση της ισπανικής εφημερίδας AS, σύμφωνα με την οποία «ο αγγλικός σύλλογος έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Πορτογάλο πρωταθλητή, ο οποίος από την πλευρά του χαιρετίζει τη δυνατότητα επιστροφής του στο “Ολντ Τράφορντ”».

Σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν το αποκορύφωμα ενός ονείρου για τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» να αγκαλιάσουν ξανά το είδωλό τους, 22 χρόνια μετά την αναχώρησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου από πρωταθλητής έγινε θρύλος. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαδρίτης, έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές: «Ο ίδιος ο τεχνικός της Μάντσεστερ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχει ήδη μιλήσει με τον Κριστιάνο, ο οποίος ποτέ πριν δεν είχε εξετάσει τόσο σοβαρά τη δυνατότητα επανένταξης στο σύλλογο που άφησε το 2009».

Τούτου λεχθέντος, ωστόσο, η AS εξηγεί επίσης ότι η μοίρα του Πορτογάλου εξακολουθεί να συνδέεται με εκείνη της Γιουβέντους, η οποία θα παίξει για μια θέση στο επόμενο Champions League την τελευταία αγωνιστική ημέρα της Serie A. «Εάν προκριθούν οι “μπιανκονέρι” είναι πάντα πιθανό να παραμείνει στη Γιουβέντους, διαφορετικά οι πιθανότητες παραμονής του στην Ιταλία είναι μηδενικές», υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Και ακριβώς σε αυτό το σημείο, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύσουν τον ιδανικό προορισμό: «Ο Κριστιάνο θα δεχτεί να μειώσει τον μισθό του, επειδή ξέρει ότι δεν έχει πολλές ευκαιρίες να επιστρέψει για να σηκώσει το Champions League και να είναι σε θέση να φιλοδοξεί για τη “Χρυσή Μπάλα”. Και η Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή γι΄ αυτόν», βεβαιώνει η AS.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις