Χωρίς πέντε η Νίκη με Πύρασο (αποστολή)

 Σημαντικές απουσίες καταγράφονται στην αποστολή της Νίκης που καλείται αύριο (10/01, 15:00) στο «Π. Μαγουλάς» να συνεχίσει το νικηφόρο σερί κόντρα στον Πύρασο. Ο Μπιτσάκος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ενώ ο Βρονταράς δεν είναι στη διάθεση του προπονητή του λόγω κολλήματος στην έκδοση του δελτίου του. Το σημαντικότερο πρόβλημα που καλείται ο Κώστας Βελιτζέλος να βρει λύση είναι το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς τόσο ο Παπαδόπουλος όσο και ο Πασκούλεφ έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Βούλγαρος συνεχίζει να βρίσκεται στη Βουλγαρία ενώ για τον «αρχηγό» το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του δεν έχουν εκλείψει. Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Ρολάντ Κεμάλλι. Αντίθετα εντός είναι οι νεοπακτηθέντες Τσορμπαντζής και Σταμέλος.

Η 19αδα που αποτελούν την αποστολή της Νίκης για τον αγώνα με τον Πύρασο είναι η εξής: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βέργος, Βουρδάκης, Ιβανίδης, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Λάμπρου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Νάκας, Ναουμίδης, Παπουρτζής, Σταμέλος, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις