Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει ο Ατρόμητος, ευκαιρίες σε Αγγλία και Σκωτία

Τα Κύπελλα σε Αγγλία και Σκωτία, καθώς και η αγωνιστική δράση σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα. Προκύπτουν, επομένως, ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επιλογές, ενώ από το «μενού» δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι προβλέψεις από το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, καθώς και να βρείτε όλα τα καζίνο νόμιμα στο ίντερνετ.

Νίκη για Ατρόμητο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας, με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Πλατανιάς (ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών). Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες θα αναμετρηθούν Ατρόμητος και Πλατανιάς, αυτή τη φορά στο Περιστέρι. Ο σημερινός αγώνας έρχεται ανάμεσα στα δύο ματς Κυπέλλου για τις δύο ομάδες, με το πρώτο μεταξύ τους την Τετάρτη να τελειώνει χωρίς γκολ. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, η ομάδα του Περιστερίου πήρε υποχρεωτικό ρεπό την Κυριακή, αφού η έντονη βροχόπτωση και οι σφοδροί άνεμοι δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Στο τελευταία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ζορίστηκε πάρα πολύ ο Ατρόμητος, αλλά τελικά έκανε το 2Χ2 εντός έδρας κόντρα σε Καλλονή και Πανιώνιο και «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη πλευρά, έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα ο Πλατανιάς, το έδειξε για ακόμη μια φορά την περασμένη Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Είναι έγκλημα το γεγονός ότι δε σκόραρε σε τόσες πολλές κλασικές ευκαιρίες, πλέον είναι και ζήτημα ψυχολογίας. Ήταν το πέμπτο σερί ματς που δε βρίσκουν δίχτυα οι Κρητικοί. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι ο Ατρόμητος θα καταφέρει να πάρει σήμερα τη νίκη και θα τον στηρίξουμε.

Μπορεί η Νορθάμπτον

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Αγγλίας και τον αγώνα Νορθάμπτον – ΜΚ Ντονς, στον οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Νορθάμπτον, η οποία έχει υποστεί μία μόλις ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της League Two (9-1-1). Από την άλλη πλευρά, επτά βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Μίλτον Κέινς Ντονς στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της Championship. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ρόμπινσον επικράτησε των Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-1 εντός έδρας) και Κάρντιφ (2-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Λιντς (1-1 εκτός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νότιγχαμ Φόρεστ (2-1 εκτός έδρας) και Μπέρμιγχαμ (1-0 εκτός έδρας). Αρκετές αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιήσει στο βασικό του σχήμα ο προπονητής της Μίλτον Κέινς Ντονς, ο οποίος ρίχνει κυρίως το βάρος στο πρωτάθλημα και την παραμονή. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι η Νορθάμπτον μπορεί να κάνει την έκπληξη, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες ψηλότερα.

Κάνει την έκπληξη η Ντανφέρμλιν

Επόμενη «στάση» το Κύπελλο Σκωτίας και το «1Χ» σε απόδοση 1.96 στο παιχνίδι Ντανφέρμλιν – Ρος Κάουντι. Η κορυφαία ομάδα της League One είναι η Ντανφέρμλιν, που σήμερα έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση. Θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Ρος Κάουντι της Πρέμιερσιπ, αποστολή που ασφαλώς θα είναι δύσκολη, ωστόσο έχει ξανακάνει φέτος. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι πέταξαν έξω απ’ το Λιγκ Καπ την Νταντί Γιουνάιτεντ, μέγεθος που είναι μικρότερο απ’ τη Ρος Κάουντι σε ποιότητα, αλλά δεν παύει να είναι ομάδα του κορυφαίου επιπέδου. Η Ρος Κάουντι, από την πλευρά της, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι είναι αδύναμη εκτός έδρας, καθώς ηττήθηκε 2-0 απ’ την Ινβερνές. Ήταν η δεύτερη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν είναι καλοί εκτός έδρας. Ηττήθηκαν στις 5/7 τελευταίες εξόδους τους σε όλες τις διοργανώσεις, δε σκόραραν στις τέσσερις.

Δε χάνει η Έλτσε

Πρόταση προκύπτει και από τη Β’ Ισπανίας. Συγκεκριμένα, το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Έλτσε. «Ποδαρικό» με το… αριστερό έκανε η Βαγιαδολίδ στο 2016, καθώς έφυγε με «άδειο το σακούλι» από το «Μοντιλίβι». Η ήττα από τη Χιρόνα έβαλε τέλος στο μίνι θετικό σερί που είχε αρχίσει να χτίζεται με τα κολλητά τρίποντα επί των Αλμπαθέτε (0-1) και Τενερίφης (4-1). Αυτή τη στιγμή τη συναντάμε στη 14η θέση με 24 βαθμούς, στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο. Στον ατίποδα, το -3 από τη ζώνη των πλέι οφ (27 βαθμοί έναντι των 30 της 6ης Ταραγόνα) δίνει το δικαίωμα στην Έλτσε να αισιοδοξεί για ένα δυναμικό come-back. Μπορεί η εντός έδρας ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Μαγιόρκα να μην ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι πλέον αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) και δείχνει ότι σταθεροποιεί σταδιακά την απόδοσή της. Θεωρούμε, επομένως, ότι σήμερα θα κατορθώσει, τουλάχιστον, να μην ηττηθεί.

Μεγάλο σκορ στην Πάτρα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Απόλλων Πατρών – Τρίκαλα, στον οποίο θα πάμε με το Over 149.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Απόλλων και Τρίκαλα απέχουν μία νίκη στη βαθμολογία και ε ανήκουν στο γκρουπ των ομάδων που θα πρέπει να δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε αυτή τη θέση λόγω της κάκιστης έναρξης που έκανε και έχει βελτιωθεί αισθητά από τότε που στον πάγκο ήρθε ο Μεξάς στη θέση του Παπαχατζή. Η ομάδα των Τρικάλων είναι όπως πάντα η ομάδα του Φλεβαράκη που τρέχει πολύ και προσπαθεί να πάρει παιχνίδια μόνο με καλή επίθεση και ξεχνά τι σημαίνει άμυνα. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τα δύο σύνολα, θεωρητικά ο Απόλλωνας έχει καλύτερη ομάδα και πρέπει απόψε να κάνει την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Επειδή όμως οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι μεγάλες και «διπλά» γίνονται παντού εκτός ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Αλεξάνδρειο, αποφεύγουμε να «μπλέξουμε» με νικητή. Θα πάμε με το Over 149.5 που είναι το φυσιολογικό όριο των Τρικάλων με όποιον αντίπαλο και αν παίζουν. Τονίζουμε για άλλη μια φορά πως όταν κάποια ομάδα παίζει με τα Τρίκαλα αυτόματα ανεβαίνουν οι αριθμοί της λόγω συμπεριφοράς της ομάδας του Φλεβαράκη. Επιλογή λοιπόν το Over 149.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις