Την κλήση από την Πειθαρχική Επιτροπή της λίγκας περιμένουν στον Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αγωνίστηκε χθες για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, λόγω του προβλήματος υγείας που προέκυψε με 16 ποδοσφαιριστές της ομάδας (έπαθαν τροφική δηλητηρίαση) και δεν μπόρεσαν να μεταβούν στην Κατερίνη να παίξουν με τον Απόλλωνα Πόντου.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, που τους εξέτασαν, συνέστησαν ξεκούραση, τους δόθηκε συγκεκριμένο διαιτολόγιο και όλοι πλέον είναι καλά στη υγεία τους.

Η ιατρική γνωμάτευση από το νοσοκομείο Βόλου, την οποία έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, την οποία και προσκόμισαν χθες στο διαιτητή της αναμέτρησης, Λάμπρο Μπεκιάρη, ο οποίος συνέταξε το φύλλο αγώνα, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει για δύο μέρες να παραμείνουν εκτός κάθε αθλητικής δραστηριότητας, από την ημέρα που εξετάστηκαν στο νοσοκομείο.

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν την κλήση από την Πειθαρχική Επιτροπή της λίγκας, προκειμένου να καταθέσουν και στη συνέχεια η Επιτροπή θα αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού κι αν αυτό θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε, η ομάδα παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να είδε τη διαφορά από τις ομάδες της κορυφής να μεγαλώνει, ωστόσο, η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον 4ο της κατάταξης Πιερικό, παρέμεινε.

Ωστόσο, η Τρίγλια μετά τη νίκη της επί του Θεσπρωτού στη Χαλκιδική μείωσε στον ένα το βαθμό τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Επόμενο αγωνιστική υποχρέωση των «ερυθρολεύκων» είναι η αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας, η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 30 Μαΐου στη Νεάπολη, για την 14η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Αλμωπός χθες κατάφερε να κόψει βαθμούς από τη Βέροια, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα στην Αριδαία.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις