Βοσνιάδης: Τρεις πολύτιμοι βαθμοί (& video)

Στους πολύτιμους τρεις βαθμούς που έφερε η νίκη με τον Αστέρα Βλαχιώτη αναφέρθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νεάπολης. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε, επίσης, πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να κάνει παντού τρίποντα και με ηρεμία θα πάει στο επόμενο ματς με τη Σαντορίνη.

Αναλυτικά:

«Μία νίκη που μας δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδας έχασε και πάλι πολλές ευκαιρίες, είναι γνωστό το πρόβλημα και θα το λύσουμε. Αυτή τη στιγμή μετράνε οι βαθμοί και με καλή παρουσία τους παίρνουμε.

Ήρεμα θα πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να κάνει παντού τρίποντα. Βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και συγκεντρώνοντας τρίποντα, θα φύγει το άγχος και θα δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί πραγματικά μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα απ’ όσα κάνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε μεγάλη συσπείρωση, μείνανε πέντε αγωνιστικές και θα πρέπει να έχουμε την ομάδα σε όσο το δυνατό καλύτερη θέση. Από ‘κει και πέρα θα δούμε το μέλλον της ομάδας. Αυτή τη στιγμή, αν και η ομάδα ξεκίνησε με άλλους στόχους και άλλο στοχεύει τώρα, υπάρχει στεναχώρια και άσχημες αντιδράσεις. Ο κόσμος της Νίκης έχει τον τρόπο να αγκαλιάζει την ομάδα και σε λίγο καιρό όλοι θα είναι ήρεμοι με τα αποτελέσματα που θα έρθουν»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις