Ολυμπιακός: Άγνοια της πλευράς Μαρτίνς για το σενάριο μετακίνησης στην Μπορντό

Νέα σενάρια απ’ την Γαλλία εμπλέκουν τον Πέδρο Μαρτίνς με την Μπορντό, η οποία ετοιμάζεται να περάσει σε μία νέα ημέρα. Σύμφωνα με το Girondinfos, το κινέζικο fund, FOSUN, που έχει στην ιδιοκτησία της την Γουλβς, έχει κάνει πρόταση στην Μπορντό, ώστε να την κάνει δική της.

Το δημοσίευμα, υποστηρίζει πως η “κεφαλή” του πρότζεκτ είναι ο Πορτογάλος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει και άριστες σχέσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, το Girondinfos υποστηρίζει πως αν τελικά επιτευχθεί το deal στην υπόθεση, τότε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα αναλάβει την ηγεσία της ομάδας με τις “ευλογίες” του Μέντες.

Η πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς δηλώνει άγνοια για το εν λόγω δημοσίευμα. Εξάλλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει πως είναι αφοσιωμένος στους ερυθρόλευκους, έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο, ενώ δουλεύει ήδη για του χρόνου. Όποιος θέλει να τον αποκτήσει, τότε θα κληθεί να πληρώσει και μια ρήτρα τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, η οποία εμπεριέχεται στη συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις