Εξαιρετική εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της Νίκης Βόλου σε ημερίδα ορίων στη Λάρισα

Η αγωνιστική ομάδα του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», συμμετείχε το προηγούμενο Σάββατο 22 Μαΐου, με 30 αθλητές – αθλήτριες στην ημερίδα ορίων που διοργανώθηκε στο ανοικτό κολυμβητήριο Λάρισας, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (Περιφερειακή Επιτροπή Θεσσαλίας της ΚΟΕ).

Οι αθλητές του Συλλόγου, κατάφεραν να σημειώσουν πολύ καλές επιδόσεις κι ατομικά ρεκόρ, παρά την κολυμβητική απραξία και την περιορισμένη χρονικά προπονητική προετοιμασία, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, συγχαίρει όλους τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς της αποστολής για την συνολική εικόνα της αποστολής στους αγώνες κι εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια που καταβάλλουν ενόψει των επόμενων αθλητικών διοργανώσεων και του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το τριήμερο 28 – 29 – 30 Μαΐου 2021, θα διεξαχθούν στο ολυμπιακό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ οι διεθνείς αγώνες ανδρών – γυναικών “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” και η Νίκη Βόλου θα συμμετέχει με αποστολή 10 αθλητών.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει προπονήσεις για τα τμήματα προαγωνιστικών, ακαδημιών, εκμάθησης μικρής πισίνας, ενηλίκων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του τμήματος (τηλέφωνο: 6985789645, Ειρήνη), μέχρι κάλυψης των θέσεων, στα πλαίσια των αριθμητικών δεδομένων που εφαρμόζονται λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις