Τσεκούρας: Δεν έχουμε μαλώσει με τον Τσιμπανάκο

Παρέμβαση στην εκπομπή «Clasico» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του Ερασιτέχνη με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ενώ αναφέρθηκε και στις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση, στην περίπτωση που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τσεκούρα:

Απόδοση: goalpost.gr

«Μετά την απόφασή της κυβέρνησης για άνοιγμα όλων των αθλητικών χωρών, ανοιχτών και κλειστών, η διοίκηση του Ερασιτέχνη κάλεσε όλους τους υπευθύνους παράγοντες, που είναι στα τμήματα και επανεκκίνησαν όλες οι ακαδημίες του συλλόγου.

Η θητεία της παρούσας διοίκησης πήρε, ως γνωστόν, παράταση μέχρι τέλος Ιουνίου. Μέσα στον Ιούλιο θα μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον, αφού πρώτα γίνει η γενική συνέλευση και θα ακολουθήσουν οι εκλογές. Ο σύλλογός μας είναι ανοιχτός και όσοι θέλουν θα έρθουν και θα θέσουν τα θέματα στη γενική συνέλευση. Τα μέλη μας είναι αυτά που θα αποφασίσουν ποιοι θα έχουν τις τύχες του συλλόγου για την επόμενη τριετία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ζωντανός οργανισμός και καθημερινά θέλει να υπάρχει ενασχόλησή και προγραμματισμός. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να αφήσουμε το σύλλογο στη μοίρα του. Το καταστατικό αναφέρει ρητά, ότι ο σύλλογος μέχρι τις εκλογές διοικείται από την παρούσα διοίκηση».

Για το τί σκοπεύει να κάνει ο Ερασιτέχνης στην περίπτωση που αποχωρήσει από την ΠΑΕ ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος: «Εγώ προσωπικά και όλη η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Τον έχουμε ευχαριστήσει πάρα πολλές φορές για τη βοήθεια που πρόσφερε στον Ολυμπιακό σε δύσκολες στιγμές, όταν οι άλλοι δεν υπήρχαν. Αν κάποιοι κυνηγούν φαντάσματα, ότι εμείς είμαστε μαλωμένοι με τον κ. Τσιμπανάκο, είναι ψέμα. Τί έχουμε να χωρίσουμε με τον κ. Τσιμπανάκο.

Εμείς είμαστε ένας άλλος οργανισμός, η ΠΑΕ είναι ένας διαφορετικός οργανισμός. Αυτοί διοικούν την ΠΑΕ και αποφασίζουν, για προπονητές ποδοσφαιριστές και οργάνωση. Εμείς ασχολούμαστε με τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, το μπάσκετ, την κολύμβηση και τα υπόλοιπα τμήματα. Ο ρόλος μας είναι υποστηρικτικός. Ως προς την ΠΑΕ, δεν διοικούμε εμείς. Συζητήσεις μπορεί να κάνουμε και να έχουμε προβληματισμούς. Είμαστε, όμως, όλοι μία οικογένεια και ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχουμε σκοτωθεί κιόλας…

Αν ο κύριος Τσιμπανάκος έχει αποφασίσει να φύγει, επειδή γνωρίζω ότι είναι σωστός, θα συναντηθούμε, θα συζητήσουμε και θα μας πει τον τρόπο, πώς θα αποχωρήσει. Αν η απόφασή του είναι οριστική, γιατί μπορεί να το ξανασκεφτεί, ο Ερασιτέχνης θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τις νόμιμες που χρειάζονται, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να βρει κάποιον άλλον επενδυτή. Δεν μπορώ από τώρα να προδικάσω τι θα γίνει στο μέλλον».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις