Διπλό “ελπίδας” για Απόλλωνα Πόντου στην Ηγουμενίτσα

Ο Απόλλων Πόντου νίκησε με 1-2 τον Θεσπρωτό στο Στάδιο της Ηγουμενίτσας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πήρε προβάδισμα στο σκορ (0-1) στο 45+1’ με τον Αμαραντίδη. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Θεσπρωτός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πατσέκο στο 47’. Τρία λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 50’ ο Απόλλωνας με σκόρερ τον Δεινόπαππα έκανε το 1-2.

Στο 74’ ο Θεσπρωτός κέρδισε πέναλτι καθώς ο Παναγιώτου σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, με τον νεαρό φορ του Απόλλωνα να αντικρίζει και τη κόκκινη κάρτα. Ο Πατσέκο ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, με τον Πολίτη να αποκρούει στη δεξιά του γωνία και να κρατάει το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Σκόρερ: 47′ Πατσέκο – 45+1′ Αμαραντίδης, 50′ Δεινόπαππας

Συνθέσεις:

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κολιοφούκας, Γώγος Γ., Κοντοές, Ζούρκος, Κωνσταντακόπουλος, Γκανσιέρ, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ, Γώγος Τ., Μπίκας, Πατσέκο

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Νύκταρης (53’ Φράγκος, 81′ Αρμενάκης, 90+5′ Χατζηαθανασίου), Δεινόπαππας, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Τουρσίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης

Διαιτητής: Λέμπεσης (Πειραιά)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Φαλτάκας (Γρεβενών)

4ος: Τάσης (Ηπείρου)\

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις