Θυμήθηκαν το παιχνίδι Ολυμπιακός Β.-Αιγάλεω το 2000

Με την Εθνική Ενόπλων στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκε και ο παλαίμαχος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, Θωμάς Μακρής, ο οποίος με την Ξάνθη, το Αιγάλεω και την Χαλκηδόνα αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε την ευκαιρία να τα πει με συνονόματό του Θωμά Μακρή, τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Οι δύο τους θυμήθηκαν το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Αιγάλεω την περίοδο 1999-00, τότε που είχαν βρεθεί αντίπαλοι στο ΕΑΚ του Βόλου, με την αθηναϊκή ομάδα να επικρατεί με 1-0. Ο Θωμάς Μακρής, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αγωνιζόταν στο κέντρο της άμυνας και ο συνονόματός του ήταν ο σέντερ φορ του Αιγάλεω. Το γκολ το είχε πετύχει ο Θωμάς Μακρής στο 49’ και είχε δώσει μια σημαντική νίκη στο Αιγάλεω, στο δρόμο  προς την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Εκείνη την περίοδο με τον Ολυμπιακό αγωνίζονταν μεταξύ άλλων οι Μπέκος, Μάντα, Διονύσης Παππάς, Βλαχούδης, Νόλης, Σαμολαδάς, Μπολάνο, Καλαϊτζής, ενώ προπονητής ήταν ο Γιώργος Βαζάκας. Προπoνητής στο Αιγάλεω ήταν ο Γιώργος Χατζάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις