Τραυματίας ο Παπακώστας στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ και για τον Βόρειο όμιλο.

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Πόντου, η ομάδα παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να είδε τη διαφορά από τις ομάδες της κορυφής να μεγάλωσε, ωστόσο, η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον 4ο της κατάταξης Πιερικό, παρέμεινε.

Απομένουν πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και στον Ολυμπιακό οφείλουν να έχουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα παιχνίδια που έρχονται.

Από το τελευταίο παιχνίδι με τη Βέροια (16/5), μέχρι και το ματς με τον Αλμωπό (30/5) μεσολαβούν δύο εβδομάδες, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Βασίλη Βούζα, να δουλέψει με τους παίκτες, πάνω σε θέματα τακτικής, στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στα προσεχή παιχνίδια.

Όταν ανέλαβε ο Βούζας τον Ολυμπιακό, δεν υπήρχε χρόνος για τον 55χρονο τεχνικό να δουλέψει με τους παίκτες, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών Κυριακή-Τετάρτη. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν, οι τραυματίες Φίλιππος Σκοπελίτης και Παναγιώτης Τσαγκαλίδης αποθεραπεύτηκαν.

Πέρα από τον Θωμά Γραικό που είναι τραυματίας και δύσκολα θα προλάβει κάποιο παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τον Χρήστο Αγρόδημο που δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία στα εναπομείναντα παιχνίδια, τραυματίας είναι και ο Γιώργος Παπακώστας. Ο νεαρός αμυντικός τραυματίστηκε στο φιλικό με την Εθνική Ενόπλων (νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα) και θα μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις