«Εντυπωσιακές συμπτώσεις»

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία για τον ορισμό του διαιτητή Βουρνέλη στο ματς με τον Θεσπρωτό εξέδωσε η ΑΕΠ Κοζάνης.

Αναλυτικά:

Εντυπωσιακές συμπτώσεις!
Μόλις πριν μια βδομάδα, στις Σέρρες, όπου η ΑΕΠ Κοζάνης…υποχρεώθηκε σε ήττα με 1-0 από τον Πανσερραϊκό, με διαιτητή την κ. Τσιοφλίκη, γνωρίσαμε και τον αξιόλογο 4ο διαιτητή Βουρνέλη.
Τον…αδέκαστο κ. Βουρνέλη Ματθαίο, που με παρέμβαση του προς την Διαιτητή μετέτρεψε το σφύριγμα πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας σε…σφύριγμα λήξης, ενώ είχε συμμετοχή σε όλες τις αποφάσεις της κ. Τσιοφλίκη.

 

Με μεγάλη μας ικανοποίηση, πληροφορηθήκαμε ότι θα μας επισκεφθεί στην Κοζάνη με την ίδια…ιδιότητα και στον επόμενο μας αγώνα, κόντρα στο Θεσπρωτό την Κυριακή, προφανώς για να συνεχίσει το…έργο του. Μάλιστα, τι φοβερή σύμπτωση! Είχε ορισθεί για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό και πάλι γυναίκα διαιτητής με 4ο τον έμπειρο Βουρνέλη, η κ. Αντωνίου, καταγόμενη από τη γειτονική και πολύ αγαπητή μας Θεσπρωτία.

Αργότερα, μάθαμε ότι τελικά θα σφυρίξει άντρας, ο κ.Κατσικογιάννης από την Ήπειρο.

Εμείς θα καλωσορίσουμε και τον κ. Βουρνέλη και φυσικά όλους τους διαιτητές και θα παράσχουμε την ίδια φιλοξενία που η ΑΕΠ Κοζάνης έχει σαν αρχή της να παράσχει.

Στα πλαίσια της…αλλαγής νοοτροπίας και της νέας αρχής που ευαγγελίζεται η ΕΠΟ, τέτοιοι νέοι μάλιστα διαιτητές όπως ο κ. Βουρνέλης Ματθαίος, είναι απαραίτητοι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις