Επιβλητικές οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β. 106-22 το B.C. Volos (45 photos)

Παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με το B.C. Volos για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΑΘ, που διεξήχθη στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Ο Ολυμπιακός Βόλου κάνοντας επιβλητική εμφάνιση, σημείωσε την τρίτη φετινή νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 106-22.
Οι νεαρές…

«ερυθρόλευκες» από το ξεκίνημα του αγώνα επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους, ανεβάζοντας σταδιακά το σκορ, με τις νικήτριες να διαθέτουν πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς σκόραραν οκτώ παίκτριες εκ των οποίων οι έξι έχοντας διψήφιο αριθμό πόντων και την Δέσποινα Λιόλιου να πετυχαίνει 30 πόντους.
Διαιτητές: Καντερές, Σκοτεινιώτη.
Δεκάλεπτα: 3-22, 10-55, 19-78, 22-106.
B.C. VOLOS (Ι. Καρακατσούνης): Σάββα, Καράτσου, Ζαρμπούνη 12, Κουτσογιάννη 2, Κωστοπούλου, Σάββα, Σπάου, Δεμελή 4, Χαλάτση, Πατσαλή 4, Μπαρέκα, Ανδρεοπούλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: (Παπαθανασίου-Ράμμου): Τζανετοπούλου 11, Χούτα 10, Κανελλοπούλου 12, Λιόλιου 30, Στάμου 12 (1), Παρασχάκη, Αρτεμισίου 22 (1), Ψήφου, Θέου, Λιάκου 6, Νάνου 3.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφιικό φακό του goalpist.gr στιγμιότυπα από την σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο κλειστό της Ν. Ιωνίας:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις