Επιτακτική ανάγκη η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου με Αλμωπό

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον Αλμωπό. Ο Βασίλης Βούζας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Θωμά Γραικού, Γιώργου Παπακώστα (ο τελευταίος τραυματίστηκε στο φιλικό με την Εθνική Ενόπλων), όπως και του Χρήστου Αγρόδημου, που ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει καταστρώσει τα πλάνα για το αυριανό παιχνίδι, με τον Φίλιππο Σκοπελίτη να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας (ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του) και επί της ουσίας «παίζεται» μία θέση μεσοεπιθετικά.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Το βολιώτικο συγκρότημα θέλει να σημειώσει την τέταρτη νίκη στην έδρα του (έχει νικήσει Τρίγλια, Απόλλωνα Πόντου και ΑΕΠ Κοζάνης) και παράλληλα να διατηρηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Η βαθμολογική συγκομιδή του Ολυμπιακού φέτος δεν αντικατοπτρίζει την αξία των παικτών, με τους «ερυθρόλευκους» να απέχουν 12 βαθμούς από τις ομάδες της κορυφής (Καβάλα, Βέροια και Πανσερραϊκό). Κι όλα αυτά συνέβησαν σε έναν γύρο ακριβώς (σ.σ. επτά αγώνες), καθώς την 5η αγωνιστική, μετά τη νίκη που είχε σημειώσει ο Ολυμπιακός στην Αριδαία επί του Αλμωπού με 1-0, είχε βρεθεί στην κορυφή του Βορείου ομίλου (μαζί με Βέροια και Καβάλα), έχοντας 12 βαθμούς. Έκτοτε, οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν μόλις μία νίκη (με ΑΕΠ Κοζάνης στον Βόλο), μία ισοπαλία (με τον Πιερικό στην Κατερίνη) και πέντε ήττες εκ των οποίων οι δύο εντός έδρας, από Πανσερραϊκό και Καβάλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις