Έκοψε την πίτα του ο Παγασητικός (photos)

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Παγασητικός Αλυκών, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της μαγνησιώτικης ομάδας αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους, τονίζοντας πως όλοι θα προσπαθήσουν για να πετύχουν το μεγάλο στόχο της ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι τρεις τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν τα φλουριά της πίτας ήταν οι Δημήτρης Μπούρντας, Γιάννης Μπραχόλη και Αποστόλης Γιαννακόπουλος. Ο Παγασητικός Αλυκών μέσω του Goalpost.gr αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τα οποία απέδειξαν για ακόμη μία φορά την αγάπη τους για τον σύλλογο. Η ομάδα της Μαγνησίας θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τον κ. Κώστα Κόκλα που τίμησε με την παρουσία του τον Παγασητικό, προσφέροντας παράλληλα το μεγάλο δώρο της εκδήλωσης, ένα πολύ όμορφο αντρικό ρολόι από το κατάστημα του, το κοσμηματοπωλείο ”Χρυσόλιθος”.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο ποδοσφαιριστής του Παγασητικού Αλυκών, Βαγγέλης Μαγγιώρος, ο οποίος είχε προχθές τα γενέθλια του, προτίμησε να τα γιορτάσει μαζί με τα μέλη της διοίκησης, τους ανθρώπους που απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο, όπως και με τους συμπαίκτες του που αγωνίζονται μαζί κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Μαγνησίας.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του ΑΣ Παγασητικός Αλυκών:

koklas

koklasroloi

pagashtikos1

pagashtikos2

pagashtikos4

pagashtikos6

pagashtikos7

pagashtikos8

pagashtikos9

pag1

pag2

pag3

pag4

pag5

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις