Άγνωστο το μέλλον για κάποιους παίκτες στον Βόλο

Μετά τις 15 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο νέος προπονητής του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, προκειμένου να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του, να γνωρίσει από κοντά τους άμεσους συνεργάτες του και να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, ενόψει της νέας χρονιάς, που θα είναι η τρίτη για τον Βόλο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο 32χρονος Ισπανός τεχνικός έχει συνεχή επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Άκη Πέτρου και τον Τάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στον Βόλο.

Θυμίζουμε, πως από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, θα συνεχίσουν να φορούν την κυανέρυθρη φανέλα και τη νέα χρονιά οι Μπόρις Κλέιμαν, Συμεών Παπαδόπουλος (τερματοφύλακες), Φράνκο Φεράρι, Φάουστο Γκρίλο, Παύλος Λογαράς (αμυντικοί), Τάσος Τσοκάνης, Σωτήρης Νίνης, Ζαν Μπαριέντος, Νταν Ριένστρα, Ζουλιάν Μπαρτόλο (μέσοι), Γιώργος Μπάλλας (επιθετικός).

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ορισμένοι παίκτες για τους οποίους δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αν θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα. Ο λόγος για τους Σέρτζιο Τέκιο, ο οποίος θα έχει άμεσα τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ, με τις δύο πλευρές, πάντως, να επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας, Σαλβαδόρ Σάντσες (άγνωστο αν θα παραμείνει), Νικολάς Μαρτίνες, Αλμπέρτο Μπουένο, Τάσος Κρητικός, με τους δύο πρώτους να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Ο Σίμος Μήτογλου κατέληξε στην ΑΕΚ, ο Χουάν Περέα επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γιάννης Κιάκος, ο οποίος αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια, ως αλλαγή, τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, θα λύσει και αυτός τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους».

Δεν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Βόλου τη νέα χρονιά οι Αντώνης Ντεντάκης (μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στους «κυανέρυθρους»), Θανάσης Γκαραβέλης, Ροντρίγκο Κολόμπο, Τάσος Δουβίκας (πήρε μεταγραφή στην Ουτρέχτη), Ρενάτο Σάντος, Μίλοκ Ντάρντο και Χοσέ Ρίβας (ο τελευταίος δεν μπήκε ούτε μία φορά σε αποστολή φέτος).

Ανακοινώθηκε επίσημα η πρώτη μεταγραφή για τον Βόλο, με τον 22χρονο Κολομβιανό μεσοεπιθετικό Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο να φορά τα «κυανέρυθρα».

Ως γνωστό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα τον Ολλανδό επιθετικό Τομ Φαν Βέερτ από την δανέζικη Άαλμποργκ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Δουβίκα, τον Ισπανό εξτρέμ Πάολο Φερνάντες από την Καστεγιόν, ομάδα Β’ κατηγορίας της Ισπανίας και τον τερματοφύλακα Μάτιτς Κότνικ, από την ιταλική Μπρέσια.

Ο Φαν Βέερτ ολοκλήρωσε την περασμένη Παρασκευή τις υποχρεώσεις του με την Άαλμποργκ και στο τελευταίο παιχνίδι με την Άαρχους σκόραρε με πέναλτι, σημειώνοντας το ένατο τέρμα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Δανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις