Απολογείται σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή ο Ολυμπιακός Β.

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής κατηγορίας θα παραστεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου στις 15.30. Προκειμένου να καταθέσει σχετικά με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, στο οποίο δεν έδωσε το «παρών», στις 23/5 στο γήπεδο του «Βατάν» και στη συνέχεια η Επιτροπή θα αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού κι αν αυτό θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.

Θυμίζουμε, πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν στα χέρια τους την γνωμάτευση από τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου και Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, Ηλία Καραμέτο, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών (16 τον αριθμό) και βάσει αυτής, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ θα υποστηρίξει τη θέση του Ολυμπιακού, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας.

Στον Ολυμπιακός εκφράζουν την πεποίθηση πως το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο θα λάβει υπόψη τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και θα απαλλάξει τους «ερυθρόλευκους», έτσι ώστε στη συνέχεια η λίγκα να ορίσει το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις