Νικηφόρο ξεκίνημα στο 2016 θέλει ο Ρήγας με Εθνικό Φιλιππιάδας

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι ο πρώτος αντίπαλος του Ρήγα Φεραίου για το 2016, καθώς οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ηπείρου σήμερα Κυριακή 10/1 στις 15.00 στο στάδιο του Βελεστίνου. Ο Ρήγας θέλει να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά, έχοντας να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα, η οποία διαθέτει…

…την καλύτερη άμυνα του ομίλου με μόλις έξι γκολ παθητικό. Παράλληλα, το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη θέλει να σπάσει μια δυσμενή παράδοση που το θέλει τα τελευταία χρόνια να χάνει στο πρώτο παιχνίδι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η ομάδα του Βελεστίνου θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα και να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν από τον Ρήγα, καθώς ο Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα στους Απόστολο Σφάκα, Γιώργο Χατζή και Μάνο Πάσχο, οι οποίοι είναι τραυματίες. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Ζενούνι, ο οποίος, πάντως, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Δημήτρης Σέττος και Γιώργος Αλεξίου, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.
«Αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και στόχος της ομάδας είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, προκειμένου να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία. Το ρόστερ είναι μικρό και θα χρειαστεί να υπάρξει ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Θα πρέπει να διαχειριστούμε τα παιχνίδια με τέτοιο τρόπο, ώστε να παίρνουμε τους βαθμούς και ιδιαίτερα στο γήπεδό μας οφείλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί.
Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, καθώς ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι μια ομάδα με πολύ σφιχτή άμυνα, η οποία δεν δέχεται εύκολα γκολ και εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο να τη διασπάσουμε.
Ελπίζω η διακοπή του πρωταθλήματος να μην μας έχει βγάλει από το ρυθμό μας και να παρουσιαστούμε δυνατοί και προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών με την παρουσία τους στο γήπεδο και εμείς από την πλευράς μας θα επιδιώξουμε να τους κάνουμε χαρούμενους, φτάνοντας στη νίκη και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο» τονίζει με δηλώσεις του ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης.
Οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεση του Βελεστινιώτη τεχνικού είναι οι εξής: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Στέργιος Μπακάλης, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Παπαδόπουλος και Βασίλης Ιωαννίδης, άπαντες από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής θα είναι ο Αστέριος Νίτσας της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις