Όλα δείχνουν παραμονή Τέκιο στον Βόλο

Ποδοσφαιριστής του Βόλου θα είναι, όπως όλα δείχνουν και τη νέα χρονιά, ο Σέρτζιο Τέκιο. Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ για ανανέωση της συνεργασίας και θα ενισχύσει τους «κυανέρυθρους» και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Οι ιθύνοντες του Βόλου εκτίμησαν την προσφορά του Τέκιο την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, καθώς βοήθησε την ομάδα, παρότι για τρεις μήνες από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 24 Ιανουαρίου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως άμεσα θα ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους ανθρώπους του Βόλου, πάντως, να αναζητούν έναν ακόμη δεξιό μπακ, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Ντεντάκη από την ομάδα.
Ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν για τη παραμονή των Νίκολας Μαρτίνες και Αλμπέρτο Μπουένο, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα χρονιά την φανέλα του Βόλου. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Μαρτίνες να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα (έχει ακουστεί το όνομα του Απόλλωνα Σμύρνης), ενώ ο Μπουένο θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού, έχοντας προτάσεις και από ομάδες της πατρίδας του, της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις