AEK: Προτάθηκαν οι Τζαβέλλας και Κίτσιου, εξετάζεται σοβαρά ο Σπάιτς

Στην ΑΕΚ υπάρχει κινητικότητα για μεταγραφές στην αμυντική γραμμή και ο Τύπος στέκεται στα ονόματα των Ούρος Σπάιτς, Γιώργου Τζαβέλλα και Στέλιου Κίτσιου.
Μετά την συμφωνία με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς για την θέση του τερματοφύλακα, η ΑΕΚ… ανεβάζει στροφές για να καλύψει τα κενά και στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας.

Σύμφωνα με την Livesport, η «Ένωση» εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ούρος Σπάιτς. Ο 28χρονος στόπερ αγωνίστηκε φέτος στην Φέγενορντ με την μορφή του δανεισμού από την Κράσνονταρ και κατέγραψε 27 ματς. Οι Ρώσοι εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του, αλλά πρέπει να σημειωθεί πως τον αγόρασαν το 2018 από την Άντερλεχτ για 6 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, ο Σπάιτς έχει 15 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας και έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και μπορούν να τον τοποθετήσουν στην καρδιά της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, η Sportday βάζει στο… παιχνίδι και τους Γιώργο Τζαβέλλα και Στέλιο Κίτσιου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο διεθνείς αμυντικοί προτάθηκαν στην ΑΕΚ και μένει να φανεί αν θα υπάρξει η προοπτική για επαφές και deal.

Σε ό,τι αφορά τα δεδομένα των υποθέσεων, ο Κίτσιου επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ανκαραγκουτσού μετά τον υποβιβασμό στην Β’Τουρκίας, ενώ ο Τζαβέλλας βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, όμως έχει συμβόλαιο με την Αλάνιασπορ για ακόμα μία διετία.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της «Ένωσης» εξετάζουν αρκετά ονόματα και σύντομα θα καταλήξουν στις ιδανικές περιπτώσεις για τα μετόπισθεν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις