Ολυμπιακός: Δίνει 3 εκ. για τον Ενταό, στο «παιχνίδι» και για τον Γκεζάλ

Ο Ολυμπιακός προχωρά την υπόθεση του Αλασάν Ενταό, ενώ βρίσκεται σταθερά και στο… παιχνίδι για τον Ρασίντ Γκεζάλ. Ποιοι άλλοι «παίζουν» για τους «ερυθρόλευκους».
Μετά τον Τικίνιο, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν για την απόκτηση εξτρέμ, αφού εκεί εστιάζεται η ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ.

Σύμφωνα με την Livesport, ο Ολυμπιακός έχει «κυκλώσει» το όνομα του Αλασάν Ενταό και φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στην Καραγκιουμρούκ, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Τούρκοι ψάχνουν στην αγορά για ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια, οπότε για την ώρα υπάρχει διαφορά και μένει να φανεί αν οι Πειραιώτες θέλουν να την καλύψουν.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Ρασίντ Γκεζάλ. Η Μπεσίκτας κατέθεσε πρόταση στην Λέστερ για την αγορά των δικαιωμάτων του, όμως οι Άγγλοι δεν θα δεχτούν καμία προσφορά κάτω από 7 εκατομμύρια ευρώ. Οι Τούρκοι δύσκολα θα φτάσουν μέχρι εκεί και ο Ολυμπιακός έχει ένα… παράθυρο για να κυνηγήσει τον Αλγερινό, που, μεταξύ άλλων, βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μονακό.

Επίσης, στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ παίζουν σταθερά τα ονόματα των Ρις Νέλσον, Χένρι Ονιεκούρου, Ζινεντίν Φερχάτ και Μαμά Μπαλντέ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις