Αποχή από τις προπονήσεις στη Ρόδο: “Είμαστε απλήρωτοι”

Την απόφαση να απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας λόγω αρκετών οφειλών της διοίκησης προς αυτούς, πήραν οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα την Τρίτη (1/6).

Η κατάσταση στη Ρόδο δεν είναι καλή, με τους παίκτες να ανακοινώνουν ότι δεν έχουν πάρει ούτε μία δόση από τα συμβόλαια τους. Μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσης τους θέλουν να ενημερώσουν τους φιλάθλους για την απόφαση τους, ενώ παράλληλα, τόνισαν ότι επιφυλλάσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδος και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα και την βαθμολογική θέση που κατέχουμε.

Η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδος από την αρχή του έτους.

Όμως σε όλα υπάρχει ένα όριο.

Ακούμε εδώ και καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια, αλλά παραμένουμε απλήρωτοι και συγκεκριμένα δεν έχουμε λάβει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, καθώς και τις τελευταίες δύο μισθοδοσίες.

Πλέον το πρόβλημα είναι βιοποριστικό, για αυτό αποφασίσαμε να απέχουμε από τις προπονήσεις της ομάδας, επιφυλασσόμενοι επί παντός νόμιμου δικαιώματος μας.

Με εκτίμηση,

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις