Επιστροφή στο γήπεδο για τους μικρούς αθλητές της ΝΒΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΟΛΟΥ

Άρωμα Α1 στις υποδομές της Ν.Β.Α ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, προπονητές οι Δημήτρης Μπόγδανος, Βασίλης Κοντάκης, Θωμάς Γεωργίου και Μιχάλης Καπουρνιώτης.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Επιστροφή στο γήπεδο για τους μικρούς αθλητές της ΝΒΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΟΛΟΥ που εδώ και δεκαπέντε μέρες ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους για τη νέα ‘ιδιαίτερη’ αθλητική χρονιά.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας δίνουν μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομών και γι αυτό το λόγο φέτος προπονητές θα είναι τρείς Βολιώτες καταξιωμένοι αθλητές με τεράστια πορεία στο μπάσκετ με θητεία για αρκετά χρόνια στην Α1 και ο Βολιώτης νεαρός κόουτς Μιχάλης Καπουρνιώτης που είναι και προπονητής στην αντρική ομάδα, με την οποία ήδη μετρά δυο συνεχόμενες ανόδους, ενώ και αυτός έχει θητεύσει στην Α1 με τις γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι παράγοντες και οι προπονητές του βολιώτικου συλλόγου σεβόμενοι τους αθλητές του συλλόγου τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφάλειας και λειτουργούν σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και της Γ.Γ.Α.

Όλοι οι αθλητές δείχνουν να ευχαριστιούνται της επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους μετά από αρκετούς μήνες αποχής αλλά και αποφασισμένοι ώστε να δουλέψουν όσο περισσότερο μπορούν μαζί με τους προπονητές τους για να είναι έτοιμοι τη νέα αθλητική σεζόν.

Όλοι οι αθλητές υποχρεωτικά πέρασαν προαγωνιστκό έλεγχο από τον γιατρό και διαθέτουν Ιατρική Βεβαίωση, σε κάθε προπόνηση γίνεται θερμομέτρηση από ειδικά θερμόμετρα μετώπου που προμηθεύτηκε ο σύλλογος ενώ απαγορεύεται η χρήση αποδυτηρίων αλλά και παρουσίας οποιουδήποτε στο γήπεδο, εκτός των αθλητών και των προπονητών.

Το σύνθημα της ομάδας είναι:

‘Επιστρέφουμε στα γήπεδα, παίζουμε μπάσκετ, γυμναζόμαστε με ασφάλεια.’

Οι εγγραφές συνεχίζονται….. Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι, όσα παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου που λειτουργούν με επαγγελματικά πρότυπα, μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα:

– Γενικός Έφορος: Παπαχρήστος Βασίλειος(6931042330),

– Προπονητές: Καπουρνιώτης Μιχάλης (6936578196), Κοντάκης Βασίλης (6906641138), Μπόγδανος Δημήτρης (6980069949), Γεωργίου Θωμάς (6984261234).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις